Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Franke - Dawn RF

1 / 1

Franke - Dawn RF

11490 kr
Frånluftfläkt från Franke - Dawn RostfriBänkfläkt Dawn som integreras i bänkskivan, 40 cm hög.LED-belysning med olika lägen samt digital display.Elektronisk touchbrytare och fjärrkontroll. Fläkten har även timer och filtervakt. Allt för det bekväma h
Läs mer
Frånluftfläkt från Franke - Dawn Rostfri
Bänkfläkt Dawn som integreras i bänkskivan, 40 cm hög.
LED-belysning med olika lägen samt digital display.
Elektronisk touchbrytare och fjärrkontroll. Fläkten har även timer och filtervakt. Allt för det bekväma hemmet.Franke fläktar. Spisfläkten har en inbyggd motor och kräver en egen ventilationskanal för att ventilera ut matos. Denna modell är vanlig i fristående villor och radhus. Full av fantastiska funktioner: Den här fläkten kommer med touchkontroll, fjärrkontroll samt har 4 olika hastighetsinställningar. Dawn har även ett energiläge, kantutsug och ett ventilationsläge. Det ljudlösa efterventilationsläget används med fördel efter matlagning för att ventilera ut eventuella rester av matos. Design och funktion. Frankes spisfläktar är en fin kombination av design och funktion. Spisfläktar som slås på och av automatiskt. Spisfläktar som den här - som integreras i bänkskivan, blir ett enkelt, stilrent och praktiskt inslag i köket.
LjuskällaLED
MonteringBänk
Passade tillbehörKolfilter Dawn,Fjärrkontroll
VentilationstypFrånluft
FärgSvart
ProduktgruppBänkfläktar
UtdragbarNej
Wi-Fi anslutningNej
Antal hastigheter4 + 1
Energiförbrukning62.8
Ljudnivå57
Kapacitet normalläge670
EnergiklassB
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .