Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Gram - FS 481864 N X (v)/1

1 / 1

Gram - FS 481864 N X (v)/1

12 899 kr
Frysskåp i EasyOff Steel - NoFrost - Placering i kalla rum - Larm för öppen dörr - LED belysning - Varning om för hög temperatur NoFrost I frysar med NoFrost slipper du besvärlig avfrostning av frysen. Vid infrysning av nya matvaror slipper du
Läs mer

Frysskåp i EasyOff Steel


- NoFrost
- Placering i kalla rum
- Larm för öppen dörr
- LED belysning
- Varning om för hög temperatur NoFrost I frysar med NoFrost slipper du besvärlig avfrostning av frysen. Vid infrysning av nya matvaror slipper du att de fryser ihop i en stor klump tack vare den kalla luft som blåser runt i frysen.

Utrymme XL-modellerna har extra stor kapacitet, eftersom de har ett djupare skåp. Både hyllor och lådor är extra stora och ger dig gott om utrymme för dina matvaror. Dessutom har alla lådor transparenta fronter som ger bra överblick.

Placering i kalla rum Frysen kan ställas i omgivningstemperaturer helt ner till -15 °C. Det ger dig möjlighet att ställa frysen i t.ex. sommarstugan, garaget, redskapsrum eller motsvarande.

TouchControl Den eleganta TouchControl-styrningen gör det enkelt att använda skåpet, och på displayen kan du se både den inställda temperaturen och den aktuella temperaturen. Dessutom berättar visuella och akustiska larm för dig om t.ex. temperaturen ändras eller om dörren inte är stängd.

SuperFreeze SuperFreeze säkerställer snabb infrysning av dina frysvaror, som därmed kan hålla sig längre. Super Freeze-funktionen är i synnerhet viktig vid infrysning av större kvantiteter matvaror.

Larm för öppen dörr Med larm för öppen dörr får du genast veta om kylskåpsdörren inte är ordentligt stängd. Därmed undviker du att kylan släpps ut och att temperaturen i skåpet blir för hög, samtidigt som energiförbrukningen blir högre.

Varning om för hög temperatur Ett larm varnar dig om temperaturen i skåpet blir för hög. Det ger dig möjlighet att reagera innan dina matvaror har skadats.

EcoFunction Med EcoFunction kan du ställa in temperaturen i skåpet på en lägre temperatur än den optimala, som är + 5 °C. Om du inte använder skåpet under en period regleras temperaturen automatiskt tillbaka till den rekommenderade för att därefter köras mest energirätt och ekonomiskt.

LED belysning LED-belysningen ger dig en bra och snabb överblick över matvarorna.

Lång livslängd Inverterkompressorn ger dig lägre ljudnivå. Kompressorns prestanda anpassas till det aktuella behovet. Dessutom blir det lägre slitage på kompressorn, som därmed håller längre.


FärgRostfri
För integreringNej
OmhägningsbarJa
Självavfrostande frysJa
Display på dörrJa
Wi-Fi anslutningNej
Netto kapacitet frys280
EnergiklassF
0
Bli den första att skriva en recension