Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

KÄRCHER WD 5 GROVDAMMSUGARE VÅTT OCH TORRT

(0)
Skriv en recension
-22%
1799 kr
Rekommenderat pris: 2299 kr
Frakt från 79 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-5 arbetsdagar
    Frakt från 79 kr
  • Säljs och skickas av Nordicsupply

Bevaka produktens pris

Grovdammsugaren WD 5 för vått och torrt har en extremt hög sugförmåga men är ändå energisnål. Har en stor 25-liters plastbehållare, planfilter i kassett och en semiautomatisk filterrengöring.


Den förstklassiga WD 5-modellen är en mångsidig universaldammsugare för vått och torrt och har en strömförbrukning på endast 1100 W. Grovdammsugaren WD 5 har en slagtålig 25-liters plastbehållare och ett planfilter. Filtret kan bytas på några sekunder utan någon kontakt med smuts genom att helt enkelt vika ut denna kasett. Tack vare den semiautomatiska filterrengöringen kan det smutsiga filtret snabbt och effektivt rengöras genom att trycka på filterrengöringsknappen och dammsugaren får full sugkraft igen. Med den nyutvecklade sugslangen och det innovativa golvmunstycket medföljer 2 gummi- och 2 borstlister som suger upp alla olika typer av smuts. WD 5 är även utrustad med ett antistatiskt och avtagbart handtag, parkeringsläge, blåsfunktion, justerbart handtag samt kabel- och tillbehörsförvaring.

Tekniska data

  Sugeffekt motsvarande* (W) 1800Energiförbrukning (W) 1100Kabellängd (m) 5Nominell tillbehörsstorlek (mm) 35Behållarvolym/material l 25/ Nätspänning (V) 220-240Vikt (kg) 8

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.