Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Malmbergs Grovdammsugare 45 liter

(0)
Skriv en recension
1454 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-6 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Robust grovdammsugare för både torr- och våtdammsugning. Robust och tålig då den har behållare av rostfritt stål. Hjul för enkel förflyttning. Behändigt bärhandtag. Eluttag för handmaskiner. Strömbrytare för ON/OFF/Automatik. Sladdupphängning och överdel med tillbehörshållare. Dräneringsskruv. Levereras med 2,5 m sugslang, teleskoprör i stål, matt-/våtmunstycke, fogmunstycke, HEPA-filter och skumplastfilter.

Sugkapacitet
1800 l/min.
Effekt: 1500W
Kabel: längd 4 m
Kapslingsklass: IPX4
Ljudnivå : 76 dB(A)
Mått (LxBxH): 365x365x815 mm
Spänning: Nätspänning: 220-240V
Undertryck: 190 mbar.
Vikt: 12 kg
Volym (behållare): 45 l

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.