Melitta - Aroma Fresh Rostfri

Melitta - Aroma Fresh Rostfri
Tipsa en vän
1699 kr
fr 101 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3-5 arbetsdagar

Säljs av Hemmy

Mer från Hemmy Hemmy är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Hemmy, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Funktionell kaffebryggare med integrerad kaffekvarn.
Praktisk timer: Ha kaffet redo på morgonen när du vaknar
Kapacitet: 1.25 liter / 10 koppar
Avtagbar bönbehållare: Enkelt att fylla på och rengöra bönbehållare
Droppstopp: Slipp fula fläckar på värmplattan
Automatisk avstängning Integrerad kvarn med inställningsbar malningsnivå: Denna kaffemaskin har en integrerad kvarn som garanterar bästa malningsnivå och den bästa smaken på utsökt bryggkaffe tillrett med färskmalda bönor. Du kan ställa in malningsnivån av kaffebönorna från fin- till grovmalet helt efter din egen personliga smak.Justerbar kaffestyrka: Intensiteten i din kaffestyrka är mycket enkel att ställa in efter din personliga smak. Välj mellan milt, medium och starkt.Avtagbar bönbehållare och avtagbart övre kvarnhuvud: Tack vare den avtagbara bönbehållaren och de avtagbara enskilda delarna (övre kvarnhuvudet), kan Melitta® AromaFresh rengöras enkelt och lätt. Och den medföljande rengöringsborsten gör det ännu lättareTransparent vattenbehållare: Den transparenta vattenbehållaren har en lättläst vattennivåindikator på framsidan som gör det enkelt att fylla på med den mängd vatten som behövs.3-i-1 kalkskydd med avkalkningsindikator: För att säkerställa att din kaffemaskin fungerar perfekt, får en lång livslängd och tillreder det bästa kaffet, är det nödvändigt att kalka av den regelbundet. Därför har Melitta® AromaFresh 3-i-1 kalkskydd med inställningar för vattenhårdhet, en indikator som visar kalknivån och ett praktiskt automatiskt avkalkningsprogram. En lysdiod visar när avkalkningsprogrammet bör köras.Praktisk timerfunktion inklusive klocka med LCD-display: Timerfunktionen med LED-display ger dig förförande gott kaffe, just den tid du ställt in. Programmera tiden när din kaffebryggare ska starta för att exempelvis få vakna av den ljuva doften av nybryggt kaffe på morgonen. Apparaten sätts på automatiskt vid den inställda tiden.Programmerbar varmhållningstid: Ställ in varmhållningstiden efter dina personliga behov. Välj mellan 20, 40 eller 60 minuter. När den programmerade tiden är slut stängs Melitta® AromaFresh av automatiskt.3 års tillverkargaranti: Melitta® står för kaffenjutning och kvalitet. Därför ger vi dig en tillverkargaranti i 3 år tillsammans med AromaFresh.Den nya kaffebryggaren AromaFresh från Melitta® har utrustats med integrerad kvarn. Tack vare att malningsnivån (från fin- till grovmalet) och kaffestyrkan (milt, medium, starkt) kan ställas in på en mängd olika sätt, kan du tillreda utsökt bryggkaffe av färskmalda bönor efter din egen smak. Det är enkelt att fylla på den mängd vatten som behövs för upp till 10 koppar tack vare den lättlästa vattennivåindikatorn. Kvarnen kan stängas av så att du även kan tillreda utsökt kaffe med förmalet kaffe.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 627 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 345 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 195 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 101 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »