Melitta Barista TS Smart Silver Espressomaskin

Melitta Barista TS Smart Silver Espressomaskin
Tipsa en vän
11690 kr
Ord. pris 11990 kr
fr 462 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Espressomaskin i stilren design
 • Välj mellan 21 olika kaffevarianter
 • Med Melitta Connect-appen kan du styra maskinen med din smartphone
 • Spara upp till 8 kaffeprogram efter dina preferenser
 • Högupplöst TFT-färgdisplay
 • IntenseAroma-funktion

Melitta Barista TS Smart® - Det mest utsökta kaffet? Det gör du med din smartphone!
Melitta® Barista TS Smart® klarar verkligen av mycket. Den kan till exempel göra hela 21 olika kaffespecialiteter. Med rätt kaffebönor och enligt originalreceptet, eller din egna personliga skapelse, kan du skapa utsökt kaffe varje dag. Med appen Melitta® Connect kan du med hjälp av din smartphone styra tillredningen av kaffet och hantera många av andra funktioner på ett enkelt sätt.Melitta® Connect
Med appen Melitta® Connect kan många av funktionerna på din helautomatiska kaffemaskin styras med din smartphone. Till exempel kan maskininställningarna styras på bekvämt sätt och dina personliga My Coffee-profiler kan programmeras och sparas. Praktiska vägledningar hjälper dig med rengöring och underhåll av maskinen. En särskild höjdpunkt med den här appen är att du kan skapa alldeles egna kaffespecialiteter. Ordningen som ingredienserna hälls ner i koppen, mängden kaffe, skummad mjölk och varmt vatten och ytterligare kaffeinställningar kan styras enskilt.


21 kaffevarianter
Tack vare knapparna kan du göra de 4 klassikerna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato med endast en knapptryckning. Receptboksfunktionen låter dig skapa ytterligare 17 kaffevarianter som flat white, ristretto, americano eller espresso doppio.


Automatic Bean Select
Den innovativa funktionen Automatic Bean Select väljer automatiskt korrekt böntyp för ditt favoritkaffe. Du kan ändra det automatiska valet av bönkammare individuellt utifrån dina önskemål genom att röra vid kontrollpanelen eller så kan du ändra inställningarna i menyn. Aktiv bönövervakning hjälper dig att förhindra att kvarnen kör tom och meddelar dig i god tid att det är dags att fylla på med kaffebönor.


IntenseAroma
IntenseAroma-funktionen kan väljas istället för den vanliga bryggningsprocessen. Resultatet är ett särdeles intensivt smakande kaffe – utan att behöva ändra mängden kaffe eller vatten. Denna funktion kan väljas för alla kaffevarianter.


My Coffee Memory 
Du vill väl knappast behöva ställa in din personliga kaffepreferens varje gång du gör kaffe? Inga problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan du programmera dina personliga favoriter bland de olika kaffespecialiteterna helt individuellt. Melitta® Barista TS Smart® sparar inställningspreferenser för upp till åtta personer.


Italiensk beredningsprocess
Den italienska beredningsprocessen ger dig autentisk smak genom att säkerställa att ingredienserna tillsätts i rätt ordning enligt det italienska originalreceptet. I en latte macchiato häller man därför i espresson efter mjölken och mjölkskummet och i en cappuccino gör man tvärtom.


Best Aroma System Plus
Perfekt utveckling av kaffesmak med följande delsystem: Med funktionen Böna till kopp mals precis rätt mängd kaffebönor och det nymalda kaffet används omedelbart. Automatisk kvarntömning* – Kvarnen töms varje gång för att säkerställa att varje kopp görs med nymalda bönor och smaken inte förstörs av rester av malt kaffe. Den särskilda tätningen på Aromasafe® locket på bönbehållaren med två kammare garanterar en upplevelse av riktigt färsk kaffenjutning, kopp efter kopp. Den mörktonade behållaren hjälper också till att bevara kaffebönornas smak.
*Obs: Trots automatisk dosering och malning tills kvarnen är tom, kan en minimal blandning av böntyper uppstå efter växling.


Kvarn så tyst som en viskning
Vill du njuta av ditt kaffe i lugn och ro? Det är inget problem med kvarnen som är tyst som en viskning, som även är särdeles snabb.


TFT-färgdisplayen
Förstklassig bekvämlighet: Den högupplösta TFT-färgdisplayen gör maskinen enkel att använda. Steg-för-steg-anvisningarna vägleder dig enkelt genom menyn.


One Touch
Barista TS Smart® är imponerande lätt att hantera. De förinställda kaffevarianterna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato kan väljas med en enkel knapptryckning. Du kan även enkelt och bekvämt välja varm eller skummad mjölk eller varmt vatten med One Touch.


Touch & Slide
Den innovativa Touch & Slide-funktionen låter dig ställa in och använda din maskin enkelt och bekvämt genom att röra vid sensorpanelerna lätt.


Double Cup-läge
Med Double Cup-läge kan du göra två koppar av ett flertal kaffevarianter med eller utan mjölk samtidigt.


Allt-i-ett-utlopp
Separata munstycken för kaffe, mjölk och varmvatten innebär att det är lätt att göra din favoritdryck utan att flytta på koppen. Utloppet har även inbyggd LED-belysning och går att justera i höjdled upp till 140 mm så det finns utrymme även för höga latte macchiato-glas.


Pro Aqua filterteknik
Om du använder vattenfiltret Melitta® Pro Aqua behöver Barista TS Smart® avkalkas endast en gång per år. Det filtrerade vattnet förbättrar inte bara kvaliteten och smaken på ditt kaffe, utan förebygger även att kalkavlagringar bildas i vattensystemet. (Detta gäller om man brygger sex koppar kaffe på 120 ml per dag och byter filtret sex gånger i enlighet med apparatens bruksanvisning.)


Avtagbar bryggenhet
Bryggenheten är praktisk och enkel att ta av och rengöra. Detta gör att även insidan av maskinen kan rengöras.


Plug in-mjölksystem
Ett avtagbart mjölksystem med en utvändig mjölkbehållare som tål maskindisk och får plats i alla kylskåp.


Easy Steam Cleaning
Snabb och hygienisk rengöring av delar som kommer i kontakt med mjölk med hjälp av varmt vatten och ånga.


Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram som grundligt avlägsnar rester i kaffe- och mjölksystemen.


Energisparfunktioner
Med 0 Watt-brytaren kan du bekvämt koppla ifrån din Barista TS Smart® från strömmen. Dessutom ger det programmerbara energispar-läget och den inställningsbara avstängningsfunktionen sparsam drift.


Mission eco & care
Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat. 


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 974 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 3957 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 2010 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1028 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 462 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »