Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk Svart

(0)
Skriv en recension
4149 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-4 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

 • Kombinerar kompakt design med himmelskt krämig skummad mjölk
 • Stilren och kompakt
 • Enkel att använda
 • Höjdjusterbart kaffeutlopp
 • Double Cup-läge (2-koppsfunktion)

CAFFEO® SOLO® & Perfect Milk
Perfekt skummad mjölk på ett ögonblick

Caffeo® Solo® & Perfect Milk kombinerar kompakt design med himmelskt krämig skummad mjölk. Oavsett om du vill ha kaffe med sammetslen crema eller en utsökt latte macchiato toppad med lätt och luftig skummad mjölk får du allt detta på ett ögonblick med Caffeo® Solo® & Perfect Milk. 

Auto-Cappuccinatore

Den praktiska Auto-Cappuccinatore gör tillredning av varm mjölk, varmt vatten och naturligt lätt skummad mjölk till en barnlek. Ställ in kvantiteten manuellt med vridreglaget så kan du njuta av just den mängd du vill ha.

Stilren och kompakt

Caffeo® Solo® & Perfect Milk är endast 20 cm bred och tar väldigt lite plats, men har ändå tillräckligt med utrymme för högkvalitativ teknik från Melitta®.

 • Mått (höjd x bredd x djup): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
 • Spillbrickans volym: 8x
 • Vattenbehållarens volym: 1,2 l
 • Bönbehållarens volym: 125 g

Unik kaffenjutning

Aroma-Extraction-system (A.E.S.). För maximal kaffenjutning har Caffeo® Solo® & Perfect Milk en förbryggningsfunktion: Det färskmalda kaffet fuktas med vatten innan den faktiska bryggningen och frigör smakerna i ditt kaffe. Dessutom kan du justera malningsnivån och kaffestyrkan i tre steg för att få den perfekta smaken.

Enkel att använda

Den intuitiva användarpanelen med integrerad LED-symboldisplay har skalats av och endast det viktigaste finns med. Det gör användningen barnsligt enkel. Du kan justera kaffestyrkan eller välja avkalkning och rengöring genom att enkelt välja rätt symbol.
Dessutom har Caffeo® Solo® & Perfect Milk utrustats med en 0-Wattsbrytare som gör det möjligt att koppla ifrån strömmen samtidigt som dina personliga inställningar sparas.

Höjdjusterbart kaffeutlopp

För en eller två koppar, mugg eller latte macchiato-glas – kaffeutloppet kan justeras upp till en höjd på 135 mm.

Double Cup-läge (2-koppsfunktion)

Tillred två koppar kaffe eller espresso samtidigt med en knapptryckning.

Enkel att rengöra och underhålla

Den avtagbara bryggenheten garanterar alltid perfekt kaffenjutning. Den kan enkelt tas av och du kan skölja den under rinnande vatten. Maskinens insida kan också torkas ur med en fuktig trasa. Dessutom meddelar Caffeo ® Solo ® & Perfect Milk dig automatiskt när det är dags för rengöring och avkalkning.


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.