Tillbaka till toppen
Mesko digital köksvåg
Mesko digital köksvåg
Mesko digital köksvåg
Mesko digital köksvåg
Mesko digital köksvåg
Mesko digital köksvåg
Mesko digital köksvåg
Mesko digital köksvåg
Mesko digital köksvåg

1 / 9

Mesko digital köksvåg

(1 recension)
138 kr
Denna digitala köksvåg har en maximal kapacitet på 5 kg och en noggrannhet på 1 g. Den är mycket användbar exempelvis när man förbereder en maträtt som kräver strikt definierade proportioner av ingredienserna. Vågen gör det möjligt att ange mängden/
Läs mer

Denna digitala köksvåg har en maximal kapacitet på 5 kg och en noggrannhet på 1 g. Den är mycket användbar exempelvis när man förbereder en maträtt som kräver strikt definierade proportioner av ingredienserna. Vågen gör det möjligt att ange mängden/vikten, den underlättar också behoven hos de personer som vill kontrollera omfattningen av sina måltider, till exempel på grund av hälsofrågor. 

Som titeln angiver har vågen en modern, platt och silverfärgad design som samtidigt håller sig neutral, vilket gör att den passar bra in i alla kök. Den översta plattformen är gjord helt i glas, vilket gör den lätt att tvätta av och hålla ren. 

Tack vare sin lilla storlek är köksvågen lätt att förvara och flyttas från en plats till en annan. Man kan välja om vågen ska stängas av manuellt eller automatiskt och är utrustad med en mycket läsbar skärm.

Vad är skillnaden mellan en badrumsvåg och en köksvåg?

Detta kan te sig självklart för den erfarne matlagaren, men det är långt ifrån alla som känner sig hemma i köket, och därför går vi här igenom skillnaden mellan de två våg-typerna. 

Skillnaden mellan en badrumsvåg och en köksvåg (eller precisionsvåg som de också kallas) är att den senare våg-typen mäter vikt mycket mer noggrant, oftast klarar de inte heller särskilt mycket vikt på en och samma gång. Fördelen med detta är att man vid (framförallt) matlagning kan väga upp mycket exakta mängder av en ingrediens så att receptet blir helt korrekt. De fungerar också att väga andra mindre föremål på den också, ändamålet för din precisionsvåg bestämmer du givetvis själv!

Tips: Det ingår inte någon behållare tillsammans med den här vågen, så se till att antingen har en skål i "lagom storlek" hemma eller att köpa till en! 

Specifikationer:

  • Kapacitet 5 kg
  • Noggrannhet 1 g
  • Stor LCD-skärm
  • Glasplattform
  • 2x AAA batterier
J

Jona

För ett år sedan

Bra köksvåg!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.