Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Mesko Multitrimmer, Röd/Svart

(0)
Skriv en recension
-56%
Mesko Multitrimmer, Röd/Svart
Mesko Multitrimmer, Röd/Svart
Mesko Multitrimmer, Röd/Svart
Mesko Multitrimmer, Röd/Svart
Mesko Multitrimmer, Röd/Svart
Mesko Multitrimmer, Röd/Svart
Mesko Multitrimmer, Röd/Svart
218 kr
Rekommenderat pris: 499 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

Letar du efter en produkt som gör att du kan ta hand om din frisyr? Har du inte tid för långa och dyra besök hos frisören? Letar du efter en professionell enhet som hjälper dig att snabbt raka dig, enkelt förkorta håret eller ta hand om ditt skägg? Du behöver inte leta längre! Hårtrimmer 5 i 1 MS 2931 är en professionell och ekonomisk lösning. Den ergonomiska formen säkerställer användarkomforten och kombinationen av rakhyvel, rakapparat och trimmer garanterar funktionalitet.
Från och med idag tar din frisyr bara några ögonblick!
Trimmer MESKO 2931 är en lättanvänd enhet som passar perfekt i din hand och ger en perfekt och snabb frisyr. Den intressanta designen och funktionaliteten är viktig men inte de enda fördelarna med den här enheten. Fördelen med vår produkt framför andra på marknaden är enhetens användbarhet. Det kan vara möjligt tack vare 5 utbytbara huvuden och 5 kappor för blad. Tack vare dem kan du experimentera med hårets längd och du behöver inte fler verktyg. Tack vare några enkla rörelser kan du njuta av en bekväm och snygg frisyr anpassad till din stil och nuvarande säsong. Det är också en idealisk produkt för alla skäggiga män! Olika längder av kammar och en stålfinish hjälper också till att ta hand om ditt ansiktshår! Enhetens maximala effekt är upp till 48W. Den trådlösa strömförsörjningen gör att du säkert kan använda trimmern i olika situationer, inklusive när du reser. Vad betyder det? Bekvämlighet! Innan du använder laddar du bara batteriet genom att ansluta nätsladden till uttaget.
Hög kvalitet
När du väljer våra produkter väljer du alltid hög kvalitet. I apparaten bredvid strömförsörjningen, huvuden och knivarna hittar du också olja och en borste för att rengöra enheten. Tack vare sådana tillägg kan du säkerställa långvarig användning av produkten, rengöra och bevara den vid behov. Borsten hjälper till att rengöra huvudet även från det kortaste håret. Några droppar olja säkerställer problemfri användning av huvuden och knivarna. Dessutom kan hela satsen enkelt förvaras i ett stativ som är lämpligt för detta ändamål, vilket också är en laddare. Det tar inte mycket utrymme i badrummet och ger snabb åtkomst till enheten. Vi rekommenderar det!
Specifiaktioner:

5 utbytbara huvuden
5 ersättningstips
Stålhuvud och blad
Batteridriven
Inkluderar: maskinolja, rengöringsborste, laddare
Max effekt: 48W

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.