Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Neato Robotics Botvac D7 Connected

(2)
Skriv en recension
-7%
Neato Robotics Botvac D7 Connected
Neato Robotics Botvac D7 Connected
Neato Robotics Botvac D7 Connected
Neato Robotics Botvac D7 Connected
Neato Robotics Botvac D7 Connected
Neato Robotics Botvac D7 Connected
Neato Robotics Botvac D7 Connected
3795 kr
Rekommenderat pris: 4095 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Warehouse 204

Bevaka produktens pris

  • Gränsmarkeringar
  • Ultra-effektivt filter
  • Wi-Fi-anslutning för fjärrstyrning samt Google Hom
  • Eco/Turbo-läge
  • Spiralkombinationsborste

Neato D7 Connected är en mycket intelligent och kraftfull robotdammsugare som gör rengöringen av hemmet bekvämare och systematiskare. Robotdammsugaren samlar damm, smuts, hår och andra allergener i hemmet med sin kraftfulla sug, effektiva filter och utmärkta anslutning. Allt händer enligt din egen plan.

Botvac D7 använder LaserSmart-orientering och navigering. Detta säkerställer att dammsugning inte är slumpmässig utan effektiv och korrekt. Dessa egenskaper ger större täckning, fyra gånger snabbare rengöring, utan bekymmer, till exempel rengöring i mörkret. D7: s D-form gör att robotdammsugaren når djupare vinklar och närmare väggar än till exempel runda robotdammsugare, så det finns färre begränsningar för rengöring av många av ditt hems golvytor. D7 rensar enkelt hela golvet och laddas automatiskt genom att återvända till laddstationen när batteriet är lågt.

Du kan ställa in virtuella "No-Go" -rader med Neatos applikation. Då kan du undvika oönskad dammsugning av till exempel leksaker. Med denna applikation kan du låta dammsugaren starta när det passar dig bäst och du kan se en virtuell sammanfattning när rengöringen är över. En virtuell sammanfattning berättar vad robotdammsugaren gjorde när du var borta.

Roboten har ett effektivt litiumbatteri, en bred borste, en stor dammbehållare, ett effektivt filter och en sidoborste som möjliggör exakt och effektiv dammsugning. Alla dessa funktioner kombinerat med intelligens gör Neato Botvac D7 till ett komplett verktyg för regelbunden golvrengöring i ditt hem. Detta sparar tid och ansträngning.

LaserSmart-navigering
Ställ in virtuella stopplinjer
Ultra Performance Filter
Neato App
D-form med CornerClever teknik
laddare bas
Batteri: Li-ion
laddare spänning: 14,4 V

Älskar du inte bara känslan av ett obefläckat rent golv? Det är därför det finns Botvac D7 Connected. Det plockar upp saker du kan se - och saker du inte kan - rengöra djupare och grundligare än konkurrenterna. Dessutom får den fantastiska funktioner och funktioner genom programuppdateringar, så det fortsätter att rengöra bättre.

5.0

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.