Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

NORDIQZENZ Beautiful Brows - Trimmer för ögonbryn
NORDIQZENZ Beautiful Brows - Trimmer för ögonbryn
NORDIQZENZ Beautiful Brows - Trimmer för ögonbryn
NORDIQZENZ Beautiful Brows - Trimmer för ögonbryn

1 / 4

NORDIQZENZ Beautiful Brows - Trimmer för ögonbryn

99 kr
Denna multifunktionella trimmer för ögonbryn är utformad för att ta hand om din håriga överläpp, buskiga ögonbryn och irriterande näshår. Trimmern liknar formen på en reservoarpenna. Den använder allergivänliga precisionsspetsar som smärtfritt tar b
Läs mer

Denna multifunktionella trimmer för ögonbryn är utformad för att ta hand om din håriga överläpp, buskiga ögonbryn och irriterande näshår. Trimmern liknar formen på en reservoarpenna. Den använder allergivänliga precisionsspetsar som smärtfritt tar bort hår runt ögonbrynen. Den har också ett litet LED-ljus för bättre synlighet så att du inte missar några hårstrån. Detta kommer att vara en stor fördel för dig om du alltid har kämpat för att rensa överflödigt hår i ansiktet.

För dig som hatar att plocka ansiktshår

Denna trimmer är konstruerad för personer som hatar att använda pincett och är nästiintill allergiska mot vaxning. Det är lika smidigt och diskret som ett som en penna. Ansiktstrimmern skär håret med fjädermjuka drag när du rör det i en cirkelrörelse.

Trimmern kan användas under, över och mellan ögonbrynen, för att omedelbart och smärtfritt ta bort oönskade ögonbrynshår, utan smärtan att plocka! Den glider smidigt och lämnar inga märken eller irritation. Precisionshuvudet har också ett LED-ljus som hjälper dig att navigera för att uppnå perfekta konturlinjer. Det kan också användas som en näshårklippare.

Du kan också använda fram-och-tillbaka rörelse om du har att göra med riktigt buskiga och grova ögonbryn. Det låter dig inte känna någon dragkänsla. Allt du behöver är 15-20 minuters arbete för att få vackra, fina bågar till ögonbryn. Vanliga touch-ups eller underhåll bör dock knappt ta mer än 5 minuter.

De allergivänliga mikrobladen är lämpliga för alla typer av hudtyper inklusive mycket känslig hud. Den har också ett inbyggt LED-ljus som gör att du tydligt ser vad du gör. Drivs av ett AAA-batteri (ingår ej)

Specifikationer:

  • Tillverkad av ABS
  • Vitt LED-ljus
  • På / av-knapp
  • Smärtfritt och effektivt
  • lätt och praktisk design
  • Lätt att använda och bära
  • Inkluderar liten rengöringsborste
  • Batteridriven (1 x AAA, ingår)
  • Diameter x höjd ca: 2 x 12,5 cm
  • Färg: Vit
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner