OBH Nordica ActiFry Genius 1,2kg White

OBH Nordica ActiFry Genius 1,2kg White
Tipsa en vän
2290 kr
fr 123 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Fri frakt
 • Nyttigare fritering
 • Upp till 5 portioner (1,2 kg)
 • Enkel att använda och rengöra
 • 9 tillagningslägen
 • Timer-funktion
 • Non-stick-skål

Hela familjen kommer att ha glädje av nya OBH Actifry Genius 1,2Kg (upp till 5 portioner), enkel att använda och rengöra!Fritösen Actifry Genius tillagar mat med lite eller ingen olja, tack vare den exklusiva Dual Motion-tekniken som kombinerar cirkulerande varmluft med varsam omrörning. Med nio intelligenta tillagningsprogram kan du laga mängder av olika slags mat, till exempel pommes frites, stekt ris, fisk, wok, grönsaker, kött och desserter mm. Och du behöver inte stressa när maten är klar. Den automatiska varmhållningsfunktionen håller maten varm tills den ska serveras.


• Rymmer 5 portioner eller 1,2 kg – räcker till hela familjen
• Diskmaskinssäker non-stick-skål
• Timerfunktion upp till 60 minuter
• 9 intelligenta tillagningslägen för alla dina favoritmåltider
• Receptbok medföljer


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 7 Genomsnittsbetyg: 3,9
14%
57%
29%
0%
0%

Nu har jag testat OBH Nordica Actifry Genius i några veckor och mitt första intryck av produkten var att den var väldigt stor. Den tar mer plats än önskar vilket kan leda till att den blir kvarstående på bänken om man inte har någonstans att lägga undan den. Produkten i sig är väldigt enkel att använda dessutom får man en liten receptbok med få rätter som man kan tillaga med maskinen vilket kan ge en idéer som inte har tänkt på förut. Den är väldigt effektiv att använda då den har förprogrammerade val för vissa rätter vilket förenklar mycket. Jag har inte behövt använda någon olja alls för att fritera pommes, grönsaker även när det gäller mina kycklingrätter, det är definitivt ett hälsosamt alternativ. Jag hade dock inte förväntat att det skall ta så lång tid som det gör vissa maträtter att bli tillagade. Tex att fritera potatis på stekpannan tar betydligt mindre tid. Det sköna är dock att man slipper stå där när man väl lagar maten utan man slänger bara i allt och maskinen sköter resten. Maten smakar dock väldigt bra och det finns inga konstigheter med det. Jag skulle verkligen rekommendera produkten då den förenklar min vardag, jag slänger in mina ingredienser och starta den så sköter maskinen resten r, dessutom bidrar den till en hälsosam kost då man slipper använda någon olja/lite olja.

Då har jag testat OBH Nordica ActiFry Genius under några veckor och här kommer mina recensioner. Första intrycket vid uppackningen är att den är väldigt stor och tung. Den tar upp hela diskbänken och locket tar till och med i underkanten på köksskåpet när jag öppnar den, så jag får dra ut maskinen lång ut på kanten för att kunna öppna det helt. Den är förprogrammerad med 9 automatiska program, vilket är väldigt smart. Det medföljer även en praktisk receptbok för enklare rätter. För att tex. göra pommes följer man bara receptet, häller i den mängd olja som står (för rå potatis) eller utan om man använder sig av frysta pommes behöver man ingen olja alls. På så sätt blir "friteringen" mer hälsosam än i en vanlig fritös. Jag skulle inte vilja påstå att den här varmluftsfritösen kommer att ersätta mina vanliga oljefritös. Dels så är min oljefritös mycket snabbare, den gör frysta pommes på 3 min medan OBH Nordica ActiFry Genius tar 26 min (750 g fryst pommes) för att bli klara. քven om den klarar att göra annan klassisk friterad mat som chicken nuggets och ger ett bra krispigt resultat så tar det ändå för lång tid. Om man saknar en vanlig fritös och inte heller har en varmluftsugn så rekommenderar jag denna produkt. Men om man som jag redan har ovanstående så fyller denna maskin ingen funktion i mitt hem, den tar bara plats dessvärre.

Nu har jag använt OBH Nordica ActiFry Genius i snart fyra veckor och tycker att jag har bildat mig en bra åsikt om både för och nackdelar. Jag har lagat lite olika rätter; pommes frites, chicken nuggets, fried rice och köttbullar. När jag öppnade kartongen blev jag förvånad över hur stor den var (detta är ändå den mindre modellen då det finns en XL) Däremot är ytan som man använder för att laga maten inte alls stor. Actifry:en kom med ett recepthäfte vilket var kul då man kunde få lite idéer vad man kan tillaga med den. Jag gillar denna maskin men tyvärr tycker jag att den tar för stor plats. Mitt kök är inte det största och jag anser att denna maskin är inte så nödvändig då man kan tillaga samma rätter på annat sätt. Däremot är denna ett bra alternativ om man vill ha något mer hälsosamt än friterad mat utan att kompromissa med smaken.

Har fått testa denna för reviewclub och är imponerad av den. Har en traditionell fritös sen flera år men vilken skillnad att slippa allt fett. Pommesen blir krispiga på utsidan och mjuka innuti helt utan olja. Det går inte snabbare än med vanlig fritös men du behöver inte passa dom, bara välj program och tid så kan du fixa resten av middagen i lugn o ro. Rekommenderas varmt.

Ett nyttigare alternativ till att göra god mat på ett hälsosamt sätt .. krispigt, med god smak!
Lätt att använda och förstå sig på ..

Bra "fritös. Pommesen blev riktigt krispiga(körde 5 minuter extra för ännu bättre resultat än förinställda programmet).

Negativt : Maskinen låter ganska mycket

Mycket lättanvänd och fettsnål matlagning. Går att diska i maskin, alla lösa delar. Bara plus!

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 824 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 443 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 244 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 123 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »