OBH Nordica Blender Legacy

OBH Nordica Blender Legacy
Tipsa en vän
834 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-4 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Blender i stilfull design och kraftfull motor. Krossar is till flagor för uppfriskande mojitos. Sex blad för hemgjorda såser och pesto. Blenderns prisbelönta design ger ett lyft åt köket och tar mixningen till en ny nivå •Borttagbara blad och diskmaskinssäker behållare för enkel rengöring •Automatiska program för iskrossning och smoothies •Värmetålig glaskanna för mixning av varma soppor upp till 65 °C •Blanda precis som du vill ha det med det steglösa hastighetsreglaget
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 9 Genomsnittsbetyg: 4,8
78%
22%
0%
0%
0%

Legacy Blender gör fantastiskt jobb om man vill ha smoothie eller krossa isen. Den står stabilt och väldigt lätt att rengöra efter användning. Bra kvalitet med rimligt pris!

Mitt första intryck var att den var alldeles lagom stor och snygg design. Passar bra in i vårat kök. Blundern var väldigt lätt att installera och att komma igång med. I stort sett bara sätta sladden i väggen och köra igång. Har än så långe mest använt smoothie programmet och älskar det. Så skönt att den kör själv så jag kan göra annat medans bleendern jobbar. När den kört klart är resultatet precis som jag vill ha det en slät smoothie utan några klumpar. Enda nackdel jag kan komma på är att den låter ju en del.

Vi använde den, den första dagen vi fick den och sen då har det blivit så roligt för våra barn att dricka frukt smoothies! Barnen njuter verkligen samt vi alla i familjen använder den nästan varje dag. Den fungerar perfekt, är stark och har många alternativ att välja bland. Jag rekommenderar det utan tvekan, särskilt för familjer!

Gedigen blender som ger ett kvalitativt första intryck. Den kom utan en massa onödiga tillbehör som annars bara ligger och tar plats i kökslådorna. Enkelt och bra som jag föredrar det. Blendern står stadigt på bänken tack vare dess tyngd. Kraftfull motor som är reglerbar, enkelt och tydligt. Så här långt har den klarat alla utmaningar jag givit den. Shakes, morötter, is, you name it, den klarar allt. Hög ljudnivå på motorn dock. Nog inte så populärt hos grannarna att dra igång blendern en tidig morgon. Väl värt att tänka på. Sen såg insidan av topplocket lite märklig ut i finishen och jag undrar hur den kommer se ut efter ett par års användning. För att summera det hela så har jag hunnit provat en hel del blenders genom årens lopp och jag måste säga att man trots allt får väldigt mycket för pengarna här. Den vinner på sin kraft och enkelhet!

Jag har nu testat denna Blender i ca. 2 veckor. Det första jag gjorde var att krossa is, det gick på bara några sekunder och resultatet blev jättebra. Bra med de olika programmen som låter dig välja vilken typ av produkt du vill mixa, likaså den manuella funktionen PULSE som låter dig styra mixningen själv. Brukar mixa mycket blandat, både grönsaker och frukt tillsammans. Då vi är många i hushållet uppskattas den stora glaskannan på 1.7 liter. En bra tyngd gör att maskinen står stabilt när den arbetar. Det här är en maskin som verkligen gör jobbet och du kan mixa i stort sätt vad som helst. Enkel att rengöra varje del, snabb och smidig. Kan varmt rekommendera denna produkt.

otrolig nöjd

Funkar utmärkt. Jag är jätte nöjd Krossar is hur snabbt som helst. Det är hur enkelt att köra frukt och sallad iden. Snabb och enkel att rengöra ...bara ++++++

En kraftfull blender som klarar av att krossa is utan problem. Då den rymmer hela 1,7 liter så kan man göra smoothies till hela familjen. Imponera dina vänner med att göra lyxiga drinkar!

En fin och kraftfull blender, som gör allt den ska och utöver. Älskar den stilfulla designen, och hur enkelt den är att använda och rengöra. Resultatet blir superbra oavsett om man blandar en smoothie, eller krossar is. Man kan välja mellan 3 olika förinställda program och en pulsfunktion. Glasbehållaren är rymlig, och motorn väldigt kraftig. Rekommenderas!

Den här blendern är en dröm i köket! Har tidigare haft en svag blender som inte lyckats krossa is och som dessutom gått isär i kannan flera gånger. Den här däremot känns säker att använda och resultatet har varit på topp! Vi uppskattar att den har en stor kanna eftersom vi har stor familj och vi slipper köra dubbla omgångar. Ljudet är överkomligt och den känns verkligen stabil. Har inte riktigt kommit in i att använda alla olika program än, men när semestrar och lov tar slut och vardagen närmar sig blir det allt mer matlagning hemma och blendern får komma till nytta. Den är tillräckligt snygg för att stå framme och då är det lättare att använda den också. Rengöringen är också lätt så än så länge har vi inte hittat några direkta nackdelar.

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 339 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 201 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 123 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »