Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Oral-B Eltandborste Genius 10200S White CA
Oral-B Eltandborste Genius 10200S White CA
Oral-B Eltandborste Genius 10200S White CA

1 / 3

Oral-B Eltandborste Genius 10200S White CA

(21 recensioner)
1257 kr

-30%

Rek pris. 1790 kr
Oral-B Genius 10200S Eltandborste Oral-B Genius 10200S har ett intelligent borstningssystem med tandköttsskydd-teknik som hjälper dig borsta som tandvården rekommenderar. Med sin unika positionsavkänning-teknik och runda borsthuvud kommer du inte
Läs mer

Oral-B Genius 10200S Eltandborste

Oral-B Genius 10200S har ett intelligent borstningssystem med tandköttsskydd-teknik som hjälper dig borsta som tandvården rekommenderar. Med sin unika positionsavkänning-teknik och runda borsthuvud kommer du inte missa något ställe, samtidigt som du avlägsnar upp till 100 % mer plack än med en vanlig manuell tandborste. Resultatet? Friskare tandkött och ett vitare leende från första användningen genom att avlägsna ytliga missfärgningar.

Denna snillrikt utformade tandborste skyddar ditt ömtåliga tandkött och hjälper till att förebygga framtida problem: kombinationen av den revolutionerande tandköttsskydd-tekniken, 360 SmartRing och tryckkontrollen varnar dig, minskar hastigheten när du borstar för hårt och visar var du borstar för mycket för en varsammare tandborstningsrutin.

Sist men inte minst, Genius 10200S levereras med ett litiumjonbatteri som räcker i mer än två veckor på en full uppladdning. Med Oral-B Genius kan borstningen bara bli en ännu bättre upplevelse. Det är inte förvånande att Oral-B är det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över.

Laddningsbar Powered by Braun, 1 White Anslutet Handtag, 6 Borstlägen inklusive Vitgörande, Mjuk och Tandköttsvård, 2 Borsthuvuden, 1 Smart Resefodral. 

- Med innovativ tandköttsskydd-assistent: Visar dig de områden där du trycker för hårt för att förebygga tandköttsproblem
- Upp till 100 % friskare tandkött och mer plackborttagning: Runt huvud rengör bättre
- 100 % borstningstäckning: den enda tandborsten med positionsavkänning för att aldrig missa något ställe
- 6 borstningsfunktioner, bland annat Tandköttsvård, Mjuk och Vitgörande
- Ett förstklassigt resefodral som kan ladda din tandborste och din telefon samtidigt
- Borsta två veckor mellan laddningarna med litiumjon-batteri
- Från Oral-B, varumärket som flest tandläkare rekommenderar världen över

Innehåll: 1 vitt handtag, 2 borsthuvuden, litiumjon-batteri, 1 smart resefodral