Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Oral-B Pro1 760 Black Edition CrossAction

1 / 1

Oral-B Pro1 760 Black Edition CrossAction

(2 recensioner)
483 kr
Plackborttagning Den tar bort upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste för friskare tandkött och tar bort ytlig missfärgning för vitare tänder från första användningen. 2-minuters intervalltimer Hjälper dig att följa rekomme
Läs mer

Plackborttagning
Den tar bort upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste för friskare tandkött och tar bort ytlig missfärgning för vitare tänder från första användningen.

2-minuters intervalltimer
Hjälper dig att följa rekommenderad borsttid genom att påminna dig var trettionde sekund när det är dags att byta sida i munnen.

Batteri med lång livslängd
Borsta upp till 10 dagar med fulladdat batteri.

Borsthuvuden utformade i samarbete med tandläkare
Oral-B erbjuder ett sortiment av runda borsthuvuden som följer konturerna på varje tand för renare tänder och friskare tandkött jämfört med en vanlig manuell tandborste.

Varumärket flest tandläkare rekommenderar*
Oral-B är inte bara designat i samarbete med tandläkare, det är också varumärket flest tandläkare rekommenderar världen över.* Upptäck själv nästa nivå av tandvård med Oral-B.
*Baserat på undersökningar på ett representativt urval tandläkare världen över som utförts för P&G mellan oktober 2016 och maj 2018.

Förpackningens innehåll:

  • 1st Eltandborsthandtag med laddare
  • 2st Borsthuvud CrossAction
  • 1st Resefodral