Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

paracord, CASSTRÖM LAPLAND PARACORD 550 30 meter
paracord, CASSTRÖM LAPLAND PARACORD 550 30 meter
paracord, CASSTRÖM LAPLAND PARACORD 550 30 meter

1 / 3

paracord, CASSTRÖM LAPLAND PARACORD 550 30 meter

129 kr
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar f&o
Läs mer
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. Designen bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Casström samarbetar bland annat med överlevnadsexperten Lars Fält och de har gjort flera signaturprodukter tillsammans. Casström är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn. 

CASSTRÖM LAPLAND PARACORD 550 30 meter

art nr: 15510

Lapland 550 är ett 30 meter långt fantastisk starkt och mångsidigt paracordrep. Paracord, även kallad fallskärmslina, har en design som tillsammans med ett högkvalitativt material ger ett starkt, kompakt och lätt rep. Paracord 550 är uppbyggd på 7 st inre linor, vilket ger en dragstyrka på hela 250 kg.

Ett perfekt rep att ha i ryggsäcken, bilen, garaget, för jakt, friluftsliv etc. Några exempel på användnnigsområden: För att spänna upp ett tarp, som tvättlina på campen, för att fästa/säkra diverse utrustning, för att bogsera en kajak, för att surra en bår i en nödsituation och givetvis tusentals andra syften.

Lapland Paracord 550 är tillverkad Tillverkad av högkvalitativt nylon och är UV-tålig.

Specifikation: 

  • Material: Högkvalitativ nylon
  • Diameter: 4 mm
  • Längd: 30 meter
  • Vikt:  198 gram (30 meter) 
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .