Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Philips - HD9340

699 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Philips - HD9340
Kapacitet 1,5 l
Effekt 2200watt
Torrkokningsskydd Sladdvinda för enkel förvaring Sladden kan lindas runt bottenplattan, så att det är lätt att placera vattenkokaren i köket.Indikeringslampan visar när vattenkokaren är på En elegant lampa för på/av-knappen visar när vattenkokaren är på.Platt värmeelement för snabb kokning och enkel rengöring Det dolda elementet i rostfritt stål garanterar snabb kokning och enkel rengöring.Indikator för en kopp för att koka endast så mycket vatten som du behöver Gör det möjligt för konsumenter att koka den mängd vatten de behöver. Det sparar både energi och vatten, vilket bidrar till en bättre miljö.Sladdlös 360° vridbar basplatta för enkel lyftning och placering. Sladdlös 360° vridbar basplatta för enkel lyftning och placering.Lock med gångjärn och frigöringsknapp för enkel påfyllning och rengöring Lock med gångjärn och frigöringsknapp för enkel påfyllning och rengöring som också gör så att ångkontakt undviks.SCHOTT DURAN®-glas tillverkat i Tyskland är perfekt för kokning Vattenkokarens kropp är tillverkad av speciellt glas från SCHOTT DURAN® i Tyskland och är extra robust, håller länge och är bäst för höga temperaturer, t.ex. vid kokning.Flera säkerhetssystem Flera säkerhetssystem mot torrkokning, med automatisk avstängning när vattnet är klartAnti-kalkavlagringsfilter för ständigt rent vatten Med det löstagbara anti-kalkavlagringsfiltret kommer det vatten som du häller i koppen alltid vara rent.
FärgVit
ProduktgruppVattenkokare
Automatisk avstängningJa
Dolt elementJa
VattenmätareJa
Kapacitet1.5

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.