Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Princess - 249412 - Espressomaskin

Fri frakt
1399 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    8-12 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Princess - 249412 - Espressomaskin
Lätt att fylla på och rengöra tack vare 1,5 L avtagbar transparent vattentank
Cappuccino ångrör är enkelt att använda och perfekt för att tillverka olika mjölkskumvarianter som cappuccino, latte macchiato och espresso macchiato
Med filterhållaren med tre rostfria filter kan du välja mellan att göra 1 eller 2 koppar kaffe eller använda en kaffekopp
De avtagbara delarna säkerställer att denna espressomaskin är enkel att använda och lätt att rengöra
Espressomaskinen har en 20 bar pump. Denna högkvalitativa pump garanterar en utsökt kopp espresso varje gång Mjölkskummare för utsökt cappuccino Princess Espressomaskinen har också en mjölkskummare så att du kan göra läckra espressovarianter med skummad mjölk. Unna dig själv eller dina vänner och familj med en utsökt cappuccino, en snygg latte macchiato eller en uppfriskande espresso macchiato. Efter användning är ångmunstycket också mycket lätt att rengöra.Inklusive 3 olika insatsfilter Välj bara mellan 1 eller 2 koppar kaffe genom att placera rätt filter i filterhållaren och fylla det med rätt mängd malda kaffebönor. Denna filterhållare, även kallad kolv, har två pipar så att du kan göra 2 koppar espresso samtidigt. Välj ditt eget favoritmalda kaffe eller använd Princess 242196 Kaffekvarn för att göra dina egna bönor för den mest doftande doften och naturligtvis det godaste kaffet. Dessutom kan du också använda det speciella insatsfiltret för kaffekoppar. Med detta kan du snabbt och enkelt till exempel göra utsökt Nespresso®-kaffe.20 bar lyxpump för perfekt tryck Trycket med vilket vattnet pressas genom de malda kaffebönorna är naturligtvis mycket viktigt när man gör en bra espresso. Princess Espressomaskinen har en bra pump av hög kvalitet för att säkerställa optimalt tryck. På så sätt får du en intensiv smak och det perfekta resultatet gång på gång.Lätt att rengöra De avtagbara delarna säkerställer att Princess Espressomaskinen är lätt att rengöra. Avkalkning kan göras genom att tillsätta ett lämpligt avkalkningsmedel i en full vattenbehållare och låta den spola utan filterhållare. Det rekommenderas att göra detta varje månad så att espresson förblir av optimal kvalitet.
StyrningManuell
FärgGrå
ProduktgruppEspressomaskin
DisplayNej
MjölkbehållareNej
MjölkskummareJa
Wi-Fi anslutningNej
Pumptryck20
Kapacitet vattenbehållare1.5

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.