Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Princess - 249412 - Espressomaskin

1 / 1

Princess - 249412 - Espressomaskin

1399 kr
Princess - 249412 - Espressomaskin- Lätt att fylla på och rengöra tack vare 1,5 L avtagbar transparent vattentank - Cappuccino ångrör är enkelt att använda och perfekt för att tillverka olika mjölkskumvarianter som cappuccino, latte macchiato och esp
Läs mer

Princess - 249412 - Espressomaskin


- Lätt att fylla på och rengöra tack vare 1,5 L avtagbar transparent vattentank
- Cappuccino ångrör är enkelt att använda och perfekt för att tillverka olika mjölkskumvarianter som cappuccino, latte macchiato och espresso macchiato
- Med filterhållaren med tre rostfria filter kan du välja mellan att göra 1 eller 2 koppar kaffe eller använda en kaffekopp
- De avtagbara delarna säkerställer att denna espressomaskin är enkel att använda och lätt att rengöra
- Espressomaskinen har en 20 bar pump. Denna högkvalitativa pump garanterar en utsökt kopp espresso varje gång Mjölkskummare för utsökt cappuccino Princess Espressomaskinen har också en mjölkskummare så att du kan göra läckra espressovarianter med skummad mjölk. Unna dig själv eller dina vänner och familj med en utsökt cappuccino, en snygg latte macchiato eller en uppfriskande espresso macchiato. Efter användning är ångmunstycket också mycket lätt att rengöra.

Inklusive 3 olika insatsfilter Välj bara mellan 1 eller 2 koppar kaffe genom att placera rätt filter i filterhållaren och fylla det med rätt mängd malda kaffebönor. Denna filterhållare, även kallad kolv, har två pipar så att du kan göra 2 koppar espresso samtidigt. Välj ditt eget favoritmalda kaffe eller använd Princess 242196 Kaffekvarn för att göra dina egna bönor för den mest doftande doften och naturligtvis det godaste kaffet. Dessutom kan du också använda det speciella insatsfiltret för kaffekoppar. Med detta kan du snabbt och enkelt till exempel göra utsökt Nespresso®-kaffe.

20 bar lyxpump för perfekt tryck Trycket med vilket vattnet pressas genom de malda kaffebönorna är naturligtvis mycket viktigt när man gör en bra espresso. Princess Espressomaskinen har en bra pump av hög kvalitet för att säkerställa optimalt tryck. På så sätt får du en intensiv smak och det perfekta resultatet gång på gång.

Lätt att rengöra De avtagbara delarna säkerställer att Princess Espressomaskinen är lätt att rengöra. Avkalkning kan göras genom att tillsätta ett lämpligt avkalkningsmedel i en full vattenbehållare och låta den spola utan filterhållare. Det rekommenderas att göra detta varje månad så att espresson förblir av optimal kvalitet.


StyrningManuell
FärgGrå
ProduktgruppEspressomaskin
DisplayNej
MjölkbehållareNej
MjölkskummareJa
Wi-Fi anslutningNej
Pumptryck20
Kapacitet vattenbehållare1.5
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .