Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Princess - 283069 - Ismaskin

Fri frakt
1899 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    8-12 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Princess - 283069 - Ismaskin
9 isbitar var 10e minut
Justerbar storlek på isbitarna: liten, medelstor eller stor
Stor volym på 2,8 liter med behållare för 800 gram isbitar
Säkerhetspåfyllningslock med visningsfönster så att du kan kontrollera processen
Digital LCD-display med enkel kontrollpanel Läckra och kalla drycker på sommaren Princess isbitmaskinen gör upp till 9 isbitar på 10 minuter. Den fungerar helt automatiskt så att du bara behöver fylla vattentanken och vänta tills isbitarna faller i isbehållaren. Tack vare visningsfönstret i locket kan du alltid kontrollera frysprocessen så att du kan se när dina isbitar är klara.Enkla att göra inställningar Princess-isbitmaskinen har en digital LCD-skärm så att du enkelt kan styra den. Du kan ställa in infrysningstiden och storleken på isbitarna efter eget tycke. Med energibesparingstimern kan du starta ismaskinen tidigt och ställa in när du vill att dina isbitar ska vara klara.Kontinuerlig produktion av isbitar under en fest När du håller fest är Princess isbitmaskin en viktig maskin. Den kompakta storleken gör den lämplig för alla utrymmen. Tack vara att Princess ismaskin är helautomatiska kan du få en kontinuerlig leverans av isbitar så att dina gäster alltid har is i glaset.
FärgSilver
ProduktgruppIsmaskin
Wi-Fi anslutningNej
Kapacitet färdig is800
Effekt120
Kapacitet vattenbehållare2.8

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.