Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Pure2Improve Reaktionsbälte P2I100110

Fri frakt
Pure2Improve Reaktionsbälte P2I100110
Pure2Improve Reaktionsbälte P2I100110
Pure2Improve Reaktionsbälte P2I100110
427 kr
 • Beräknad leveranstid Snabb leverans
  4-7 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av VidaXL International

Bevaka produktens pris

Det här reaktionsbältet från Pure2improve är perfekt för att utveckla färdigheter inom hastighet, smidighet och reaktionstid. Det här reaktionsbältet ställer två idrottare mot varandra i en mängd olika övningar som utmanar deras hastighet, smidighet och reaktionstid. Vare sig du vill utveckla knivskarpa färdigheter eller en extremt defensiv positionering erhåller reaktionsbältena dig de verktyg du behöver för att reagera blixtsnabbt på planen eller banan. Produkter från Pure2Improve hjälper idrottare på alla nivåer att förbättra sin prestanda. Oavsett om du tycker om fotboll, ishockey eller simning är det viktigt att du är i god form för att förbättra din atletiska prestanda och förhindra skador. Varje sport har sina egna fysiska krav på din kropp. Du kan behöva träning för att förbättra din balans, flexibilitet eller smidighet för att vara i toppform.
 • Färg: Svart, grå och röd
 • Huvudmaterial: PP och metall
 • För att utveckla färdigheter inom hastighet, smidighet och reaktionstid
 • Förbindelseringen roterar 360° längs med bältena, vilket ger dig frihet att röra dig i alla riktningar
 • I leveransen ingår 2 bälten, 3 par kardborreremmar samt en bärväska
 • SKU:408896
 • EAN:8719033335233

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Leverans sker normalt 4-7 arbetsdagar efter beställning om produkterna finns i lager. Varorna transporteras till den adress du har angett som leveransadress i dina kunduppgifter. Detta under förutsättning att du bor utmed farbar väg. Vi reserverar oss för eventuella leveransförseningar orskakade av komplikationer hos de fraktbolag vi samarbetar med för leveranser. Våra angivna leveranstider är beroende av att dessa fraktbolag håller sina leveranstider. Leverans sker endast till adresser inom Sverige. Vill du skicka din vara till en annan adress inom EU, vänligen kontakta vår kundtjänst. För mer information om leveransen vill vi hänvisa dig till servicesidan: Leverans. Vi informerar härmed våra kunder om att vi främst samarbetar med fraktbolagen DPD, UPS samt Posten som leverantörer. I dagsläget levereras paketet till den angivna leveransadressen en (1) gång och om kunden då inte är tillgänglig för att mottaga paketet kan paketet hämtas av kunden på närmsta serviceställe mot uppvisande av gilitig legitimation. Om kunden vill ha paketet levererat till leveransadressen en andra gång, vänligen kontakta kundtjänst för mer information. Vi levererar tyvärr inte till öar i nuläget, med undantag av Gotland och Öland. Ifall du bor i ett glesbefolkat område kan din order komma att lämnas över till lantbrevbäring och det är då viktigt att du själv tar kontakt med kuriren.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .