Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Roborock S6 MaxV Robotdammsugare
Roborock S6 MaxV Robotdammsugare
Roborock S6 MaxV Robotdammsugare
Roborock S6 MaxV Robotdammsugare
Roborock S6 MaxV Robotdammsugare
Roborock S6 MaxV Robotdammsugare
Roborock S6 MaxV Robotdammsugare
Roborock S6 MaxV Robotdammsugare

1 / 8

Roborock S6 MaxV Robotdammsugare

Ingår i kampanjen: Bästa deals Sommarfavoriter
4 189 kr

-10%

4 644 kr
Effektiv på alla hemmets ytor Dammsugaren har en effektiv huvudborste och en sidoborste som gör att den även klarar det mest utmanande städarbetet och den anpassar automatiskt sugeffekten beroende på vilken yta den rengör. Den är dessutom otroligt
Läs mer

Effektiv på alla hemmets ytor

Dammsugaren har en effektiv huvudborste och en sidoborste som gör att den även klarar det mest utmanande städarbetet och den anpassar automatiskt sugeffekten beroende på vilken yta den rengör. Den är dessutom otroligt effektiv på mattor tack vare 2500 Pa sugeffekt vilket gör att den kommer djupt ner i mattan.


Smart moppning för mångsidig rengöring

Dammsugaren är försedd med en vattentank med en volym på 300 ml samt en avtagbar moppningsduk som gör det möjligt för dammsugaren att våtmoppa golvet efter dammsugningen. När robotdammsugaren återgår till laddstationen stängs vattnet automatiskt av, vilket innebär att den automatiskt är redo för nästa moppning.


Smart och exakt städning

Robotdammsugaren har 14 inbyggda sensorer samt laserskanning vilket gör det möjligt för den att röra sig i hemmet från rum till rum och över upp till två centimeter höga trösklar. Exakta sensorer möjliggör å andra sidan mjuka rörelser, vilket innebär att även de lättaste föremål inte kommer att knuffas omkull. Dammsugaren kan separera föremål som är upp till 5 cm breda och 3 cm höga, från nätsladdar till husdjurens leksaker, och går runt dessa. Tack vare sensorerna upptäcker dammsugaren också trappor och andra kanter som den kan falla från.


Enkel att rengöra

Robotdammsugaren meddelar dig när dammbehållaren behöver rengöras, och detta är mycket enkelt. Behållaren är lätt att ta bort från dammsugarens ovansida, öppna och tömma direkt i papperskorgen. Den tömda dammbehållaren kan sköljas under rinnande vatten. Enhetens EPA-filter är också tvättbar och lätt att underhålla.


Allmänt

Användningsområde: Carpets, Hardwood floors, Parquet floors

Höljets material: Ja

Material, behållare: Plast

Bredd: 35 cm

Höjd: 9.6 cm

Djup: 35.3 cm

Färg: Svart

Vikt: 3.7 kg


Förpackningen innehåller:

Laddningsdocka

Fuktbeständig matta

Strömkabel

Justerbar vattentank

Moppduk

Dammbehållare

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner