Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Royalty Line Elvisp 200w - 5 hastigheter
Royalty Line Elvisp 200w - 5 hastigheter

1 / 2

Royalty Line Elvisp 200w - 5 hastigheter

199 kr

-50%

Rek pris. 399 kr
Ergonomiskt mjukt grepp för komfort och kontroll Perfekt för blandning, omrörning, blandning och knådning; Mata ut tryckknappen Blandaren i borstat rostfritt stål är robust och ger lång livslängd. Det rostfria stålets utsida är tillräckligt elega
Läs mer

Ergonomiskt mjukt grepp för komfort och kontroll
Perfekt för blandning, omrörning, blandning och knådning; Mata ut tryckknappen
Blandaren i borstat rostfritt stål är robust och ger lång livslängd. Det rostfria stålets utsida är tillräckligt elegant, stålvingarna och krokarna är hållbara och långvariga.
Professionella knådningsmaskiner och degkrokar
Handblandare med 5 hastighetsnivåer på 200 watt och effektökning för extra effekt vid hög hastighet

Med Royalty-handblandaren med fem justerbara inställningar, en hastighetsregulator och en kraftfull motor är denna mixer redo för alla uppgifter. Den levereras med en trummis, visp och förvaringsväska. Med turboläget kan du öka eller minska blandningshastigheten, använda gräshastighet med turboläge eller mata ut trummorna med de praktiska kommandona. Den 5-stegs handblandaren ger dig möjlighet att baka olika recept, att älska kakor, svart choklad och så många bakverk. Royalty Line handblandare är perfekt för att enkelt blanda de tyngsta ingredienserna. Från tjocka kexpasta till slipad kräm, den kraftfulla motorn med automatisk återkoppling kan hantera alla typer av blandningar. Ha en bättre måltid från början till slut med en handblandare. Det har mer än tillräckligt med kraft för att komma igenom den täta kakan och våffelpastaen, men den är mycket känslig nog för att göra grädde och kvicksilverkräm. Du kan till och med göra din egen smet med denna Cuisinart handblandare - ett utmärkt alternativ om du äter glutenfritt.


0
Bli den första att skriva en recension