Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SAMSUNG RS68 N8671 B1
SAMSUNG RS68 N8671 B1

1 / 2

SAMSUNG RS68 N8671 B1

20726 kr
Det stora, genomtänkta förvaringsutrymmet för mat är den största fördelen som utmärker detta Samsung -kylskåp. Hela tre kylsystem ger optimala förutsättningar för olika typer av produkter. Twin Cooling Plus ™ betyder separat kylning för frysen och ky
Läs mer

Det stora, genomtänkta förvaringsutrymmet för mat är den största fördelen som utmärker detta Samsung -kylskåp. Hela tre kylsystem ger optimala förutsättningar för olika typer av produkter. Twin Cooling Plus ™ betyder separat kylning för frysen och kylskåpet - detta förhindrar att produktlukt blandas. Metal Cooling och Precise Chef Cooling ™ ansvarar för att detektera minimala temperaturförändringar och snabbt återställa den till rätt nivå. Det moderna kylskåpet Samsung RS68N8671B1 med tre dörrar sida vid sida är ett utmärkt val för barnfamiljer. Om du hittills saknade utrymme att lagra produkter efter stora inköp, kommer detta problem att glömmas bort. Dessutom kommer ett kylskåp i energiklass A ++, med en digital inverterkompressor att ge dig en lägre energiförbrukning, vilket leder till lägre elräkningar. Kylskåpet med No Frost -funktion eliminerar behovet av manuell avfrostning och förhindrar bildning av frost och is inuti enheten. Dessutom har dörren en inbyggd vattendispenser och Clear View-isbitmaskinen. Den intuitiva kontrollpanelen låter dig ställa in vilken temperatur som helst i Flex Zone ™ -kylningszonen.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .