Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung tvätt/tork WD90J6A00AW/EE

(1)
Skriv en recension
-13%
Samsung tvätt/tork WD90J6A00AW/EE
Samsung tvätt/tork WD90J6A00AW/EE
Samsung tvätt/tork WD90J6A00AW/EE
Samsung tvätt/tork WD90J6A00AW/EE
Samsung tvätt/tork WD90J6A00AW/EE
6990 kr
Rekommenderat pris: 7990 kr
Frakt från 99 kr

Bevaka produktens pris

  • Tvättkapacitet 9 kg, torkkapacitet 6 kg
  • Nå samma tvättresultat med lägre temperatur
  • Bubble-Soak mot extra svåra fläckar
  • Tvättar 5 kg på endast 59 minuter
  • Digital Inverter motor med tio års motorgaranti

Produktinformation

Samsung kombinerad tvätt/tork WD90J6A00AW

Samsung kombinerad tvätt- och torkmaskin, med en kapacitet på hela 9 kg för tvätt och 6 kg för tork. Stoppar du in mindre tvätt än så aktiveras mängdautomatik som anpassar vattendosering och energi efter mängden. Du behöver alltså inte oroa dig för att det blir mindre ekonomiskt eller miljöovänligare.

WD90J6A00AW har också så kallad Samsungs Eco Bubbles teknologi. Den gör att tvättmedlet löser snabbt och skummas upp tillsammans med luftbubblor, vilket hjälper tvättmedlet att tränga in i kläderna lättare än vad koncenterat tvättmedel gör. Denna teknologi är inte beroende av värme varför den funkar i både kallt och varmt vatten. Så den sparar pengar genom att du kan tvätta på lägre temeraturer samt är väldigt skonsam för dina plagg. Det finns även en Bubble Soak-funktion för tvättning av extra smutsiga kläder eller plagg med fläckar, vilket ger en 30 minuters blötcykel till tvättprogrammet och sedan tack vare Eco Bubble tekniken får fläckarna att lösad upp.

Tvättmaskinen drivs av en borstlös digital inverter-motor som slösare mindre energi än vanliga motorer och eliminerar friktion vilket gör att den inte slits ut lika snabbt. Därför ges också hela 10 års garanti på motorn för dessa tvättmaskiner! Tekniken gör också att maskinen går riktigt tyst och fint.

I tvättmaskinen sitter en Diamond Drum-trumma som tack vare sin utformning är betydligt skonsammare mot dina plagg än andra tvättmaskiner under både tvättning och torkning. Dina kläder behåller därför också passformen bättre.

På en display ser du tydligt återstående programtid och de olika tvättprogrammen väljer du enkelt på ett vred.

Samsung WD90J6A00AW är efterföljaren på den mycket populära modellen WD90J6400AW.

3.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.