Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Siemens - WM6HXE0LDN - WT4HXEL9DN

1 / 1

Siemens - WM6HXE0LDN - WT4HXEL9DN

29990 kr
Rek pris. 31212 kr
iQ800 paket från Siemens WM6HXE0LDN Home Connect tvättmaskin med wifi har ett smart automatiskt doseringssystem och sparar tid med rekordsnabba speedPack-funktionen. - i-Dos: automatiskt system för dosering av tvättmedel som gör att du sparar
Läs mer

iQ800 paket från Siemens


WM6HXE0LDNHome Connect tvättmaskin med wifi har ett smart automatiskt doseringssystem och sparar tid med rekordsnabba speedPack-funktionen.


- i-Dos: automatiskt system för dosering av tvättmedel som gör att du sparar både vatten och tvättmedel.
- Med speedPack XL för tvättmaskiner kan alla program förkortas. Få helt ren tvätt på under en timme eller tvätta en snabbtvätt på bara 15 minuter.
- Få tillgång till din tvättmaskin, vart du än befinner dig med den lättanvända Home Connect-appen (tillgänglig för iOS och Android). Exakt dosering är enkelt i-Dos.  Det har aldrig varit enklare. Och det unika, integrerade precisionsdoseringssystemet avgör exakt hur mycket tvättmedel och sköljmedel som behövs. Variabler som typ av material, tvättmängd, vattnets hårdhet och grad av nedsmutsning ger en effektiv dosering med millimeterprecison för perfekt skötsel med optimalt resultat. Felaktig dosering innebär inte bara ett sämre tvättresultat och skador på textilierna: Den ökar även vatten- och energiförbrukningen. Nya iQ 800 med i-Dos använder bara så mycket tvättmedel, vatten och energi som faktiskt behövs.

Förkorta dina program, få helt ren tvätt ändå  Nu kan du förkorta dina tvättprogram med valet varioSpeed, få helt rena kläder på under 1 timme med Speed59' eller tvätta på rekordtid med super15' eller super30'. Allt med speedPack XL för tvättmaskiner.

Kontrollera din tvättmaskin vart du än befinner dig Tekniken går hela tiden framåt. Fler och fler hushållsapparater blir smarta och går att koppla upp. Med hjälp av WiFi kan du koppla upp dina Siemens hushållsprodukter med hjälp av Home Connect och detta ger dig en rad nya möjligheter. Det kommer att underlätta arbetsbördan eller göra ditt liv enklare på andra sätt. Du kan nu spendera mer tid på det du faktiskt vill göra. För ett mindre vardagligt liv.


WT4HXEL9DNHome Connect -torktumlare med wifi gör tvätten enklare och mer bekväm. Med intelligentCleaning som är ett lättskött filtersystem samt ångfunktionen smartFinish som reducerar strykbehovet.


- intelligentCleaning system: rengör luddfiltret endast var tjugonde torkcykel
- Oavsett var du befinner dig kan du styra din torktumlare via den lättanvända Home Connect Appen (tillgänglig för iOS och Android).
- smartFinish-funktionen reducerar skrynklor och veck inför strykning: speciellt utformat för kostymer, skjortor och blusar. Låt din torktumlare välja torkprogram - intelligentDry. Nu behöver du inte längre torka din tvätt för länge och riskera att den krymper. Tack vare Home Connect kan din tvättmaskin kommunicera med din torktumlare - de disktuterar tvättmängd, material och hur mycket fukt som är kvar. Allt torktumlaren behöver göra är att bestämma vilket program som är lämpligt.

smartFinish-funktionen reducerar skrynklor och veck inför strykning  Programmet smartFinish använder lite ånga för att kläderna ska bli mindre skrynkliga och därför behöver du inte spendera så mycket tid på att stryka. Till och med väldigt skrynkliga skjortor och blusar blir avsevärt mindre skrynkliga med detta program.

Extra skonsam torkning av funktionsmaterial outdoor-program.  Funktionsmaterial måste behandlas skonsamt även när de torkas. Till exempel nätfoder är i synnerhet värmekänsligt. Därför har Outdoor-torkprogrammet en konstant låg temperatur.


0
Bli den första att skriva en recension