Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Siemens - WM6HXK0LDN

1 / 1

Siemens - WM6HXK0LDN

13858 kr
iQ700 Tvättmaskin, frontmatad 10 kg 1600 rpmi-Dos: automatiskt system för dosering av tvättmedel som gör att du sparar både vatten och tvättmedel. Med speedPack XL för tvättmaskiner kan alla program förkortas. Få helt ren tvätt på under en timme elle
Läs mer
iQ700 Tvättmaskin, frontmatad 10 kg 1600 rpm
i-Dos: automatiskt system för dosering av tvättmedel som gör att du sparar både vatten och tvättmedel.
Med speedPack XL för tvättmaskiner kan alla program förkortas. Få helt ren tvätt på under en timme eller tvätta en snabbtvätt på bara 15 minuter.
Få tillgång till din tvättmaskin, vart du än befinner dig med den lättanvända Home Connect-appen (tillgänglig för iOS och Android).
LED-displayen directTouch imponerar med sin utmärkta läsbarhet och en intuitiv menynavigation.
Outdoor: specialprogram för tvätt av funktionstextilier så som sport- och friluftskläder. Home Connect tvättmaskin med wifi har ett smart automatiskt doseringssystem och sparar tid med rekordsnabba speedPack-funktionen.Exakt dosering är enkelt i-Dos. Det har aldrig varit enklare. Och det unika, integrerade precisionsdoseringssystemet avgör exakt hur mycket tvättmedel och sköljmedel som behövs. Variabler som typ av material, tvättmängd, vattnets hårdhet och grad av nedsmutsning ger en effektiv dosering med millimeterprecison för perfekt skötsel med optimalt resultat. Felaktig dosering innebär inte bara ett sämre tvättresultat och skador på textilierna: Den ökar även vatten- och energiförbrukningen. Nya iQ 800 med i-Dos använder bara så mycket tvättmedel, vatten och energi som faktiskt behövs.Förkorta dina program, få helt ren tvätt ändå Nu kan du förkorta dina tvättprogram med valet varioSpeed, få helt rena kläder på under 1 timme med Speed59' eller tvätta på rekordtid med super15' eller super30'. Allt med speedPack XL för tvättmaskiner.Fjärrövervakning En tvättmaskin som du kan övervaka var du än befinner dig är mycket praktiskt. Med Home Connect App vet du alltid om tvätten är klar eller inte, och du behöver inte kontrollera att programmet är igång.Fjärrstyrning Anpassa tvätten efter ditt schema. Med Home Connect App kan du enkelt välja olika program och starta tvättmaskinen när du vill, var du än befinner dig så att tvätten är klar när det passar dig.Garanterat långlivad iQdrive, med 10 års garanti. Konventionella motorer slits med tiden genom kolborstarnas mekaniska nötning, men den borstlösa iQdrive-motorn är praktiskt taget slitagefri. Siemens 10-årsgaranti borgar för långvarig kvalitet på motorerna hos alla iQdrive tvättmaskiner.Det perfekta skyddet mot vattenskador Säkerhetssystemet aquaStop skyddar mot alla typer av vattenskador, så som översvämning eller läckage - under hela maskinens livslängd.Sammankopplade enheter Du kan koppla samman dina enheter i ditt hem och skapa vissa regler, till exempel att lampan i vardagsrummet ska blinka till när tvättprogrammet avslutas. Detta tack vare vårt samarbete med IFTTT, iHaus och Magenta Smart Home.Kontrollera din tvättmaskin vart du än befinner dig Tekniken går hela tiden framåt. Fler och fler hushållsapparater blir smarta och går att koppla upp. Med hjälp av WiFi kan du koppla upp dina Siemens hushållsprodukter med hjälp av Home Connect och detta ger dig en rad nya möjligheter. Det kommer att underlätta arbetsbördan eller göra ditt liv enklare på andra sätt. Du kan nu spendera mer tid på det du faktiskt vill göra. För ett mindre vardagligt liv.Optimal belysning i maskinen - LED-belysning i trumman. Optimal belysning i maskinen - LED-belysning i trumman. LED-belysningen i trumman tänds när tvättmaskinen sätts på eller efter öppning och stängning av dörren samt när torkprogrammet startar. Belysningen slås av automatiskt för att spara energi.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .