Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Uppladdningsbar bärbar hårrullare
Uppladdningsbar bärbar hårrullare
Uppladdningsbar bärbar hårrullare
Uppladdningsbar bärbar hårrullare

1 / 4

Uppladdningsbar bärbar hårrullare

(7 recensioner)
359,99 kr
【PRITECH Intelligent Automatic Hair Curler】 15-35 minuter Sladdfritt och automatiserat lockigt hår, skapa omedelbart vackra lockar eller vågor när som helst och var som helst. Notera: Före användning, ladda produkten helt för att få den bästa upplev
  • 【PRITECH Intelligent Automatic Hair Curler】
  • 【6 TEMPERATURALTERNATIV OCH TIMER】
  • HD LCD DISPLAY OCH AUTO OFF】
  • 【Keramisk teknik och lätt att bära】
Läs mer

【PRITECH Intelligent Automatic Hair Curler】 15-35 minuter Sladdfritt och automatiserat lockigt hår, skapa omedelbart vackra lockar eller vågor när som helst och var som helst. Notera: Före användning, ladda produkten helt för att få den bästa upplevelsen.

【6 TEMPERATURALTERNATIV OCH TIMER】150 ℃ 160 ℃ 170 ℃ 180 ℃ 190 ℃ 200 ℃ och 300°F 320°F 340°F 360°F 360°F 380°F 180°F 180°F 1 timers för att göra automatiska temperaturval 390 en perfekt lösa eller snäva lockar lätt, spara mycket tid.

HD LCD DISPLAY OCH AUTO OFF】 LCD digital display för avläsning av värme, timer, batterinivå och kurvriktning (vänster eller höger). den stängs av automatiskt efter 10 minuter utan användning.(Tips: Denna apparat har en laddningsskyddsfunktion som inte kan slås på under laddning)

【Keramisk teknik och lätt att bära】 3/4-tums professionell keramisk cylinder, ger dig en jämn, massiv glans och studsiga lockar utan alla skador. Vår sladdlösa locktång är liten och delikat. Det betyder att du till och med kan ta den med dig i handväskan så att du kan uppnå perfekta lockar när som helst, var som helst, även om du reser över hela världen.

【100 % Nöjdhetsgaranti】 Perfekt presentval för din familj och dig själv, kostym för vackra damer, unga flickor och eleganta kvinnor. Din tillfredsställelse och komfort är vår passion! Om du av någon anledning inte älskar denna automatiska hårrullare, kontakta oss bara om du inte är nöjd så kommer vi att erbjuda 100 % tillfredsställelse till dig. VÄNTA INTE, LÄGG I KURGEN NU!

TIPS:

1.Före användning, ladda produkten helt för att få den bästa upplevelsen. 2.Tryck och håll "Power ON/OFF" i

2 sekunder för att slå på enheten. Obs: För att stänga av, tryck och håll in "Power ON/OFF" i 2 sekunder.

3. Curlern har 6 timers. För tjockt hår, använd en längre timer varje gång du lockar.

4.När du använder det första gången måste batteriet vara fulladdat. Vänligen tryck och håll in "curl"-knappen tills du släpper ett pip.

5.Det är bättre att ta en liten mängd hår varje gång för att förhindra att för mycket hår fastnar. I processen att locka hår, när summern gör ett kontinuerligt "Di Di Di Di" kort ljud, betyder det att systemet känner av rotorn som har fastnat och motorn stannar automatiskt. Vid denna tidpunkt släpper du knappen omedelbart och tar ut håret. (Obs! Om du lockar för mycket hår varje gång eller använder fel, slutar den automatiska locktången att fungera för att förhindra att håret trasslar och dras.)

–6 Temperaturinställning– Tryck på "Meny" för att välja temperatur, riktning, ℃/ ℉ och timer efter varandra och tryck på "Justering" för att ställa in värdetemperaturområdet: 150℃, 160℃, 170℃, 180℃, 190℃, 200℃.

–6 Timerinställning–

Timer Range: 8S 10S 12S 14S 16S 18S

Uppfyll dina förväntningar på alla krulleffekter

Långvarig och enkel att använda – Med denna enhet som omedelbart förvandlar kurvor till lockar och erbjuder en 360° 3D-allrounduppvärmning, fixeras din frisyr omedelbart för att hålla ditt lockiga hår längre. skulptera utan ansträngning den perfekta curlern.

Snabbfakta

  • 【PRITECH Intelligent Automatic Hair Curler】
  • 【6 TEMPERATURALTERNATIV OCH TIMER】
  • HD LCD DISPLAY OCH AUTO OFF】
  • 【Keramisk teknik och lätt att bära】

Identifikation

EAN 0723496717756
Tillverkarens artikelnummer BT220001PK1
C

Caro

För en månad sedan

Funkar men svår att använda när man inte ser vad man gör. Kräver lite träning

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

U

Ulrika

För en månad sedan

Den gick sönder efter några gångers användande

C

Carro

För en månad sedan

Funkar inte. Dör efter 3 lockar har köpt 2 stycken och båda dör.

J

John

För en månad sedan

Kanon helt enkelt

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

H

Hej

För en månad sedan

Fin design och enkel att använda, men helt plötsligt fastnar håret i maskinen och man får slita loss sitt hår. Ingen bra maskin.