Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Vattenkokare Glas 1,7 l

1 / 1

Vattenkokare Glas 1,7 l

299 kr
Snygg vattenkokare med en kanna helt i glas.Tack vare glaskannan kan du se hela uppvärmningsprocessen, i botten sitter blå ledbelysning som förvandlar bubblorna i vattnet till ett vackert skådespel. Vattenkokaren har en stor volym på 1,7 liter vilket
Läs mer
Snygg vattenkokare med en kanna helt i glas.

Tack vare glaskannan kan du se hela uppvärmningsprocessen, i botten sitter blå ledbelysning som förvandlar bubblorna i vattnet till ett vackert skådespel. Vattenkokaren har en stor volym på 1,7 liter vilket gör att du kan använda vattenkokaren till allt du behöver. Tack vare den genomskinliga kannan kan du enkelt kontrollera vattennivån. En låsmekanism i locket garanterar en säker användning och förhindrar att locket öppnas oavsiktligt. Vattenkokaren har funktioner som torrkokningskydd och 360º graders roterande bas. Vattenkokaren har automatisk avstängning då vattnet kokar.

Volym: 1,7 liter
Glaskanna
Ström: 220-240V/50Hz
Watt: 1850-2200W
360º graders roterande bas
Värmetålig glaskanna
Dolt värmeelement
Torrkokningsskydd
Automatiskt avstängning vid kokning
Blå LED belysning
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .