Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

WAHL Senior Cordless
WAHL Senior Cordless
WAHL Senior Cordless

1 / 3

WAHL Senior Cordless

2099 kr

-29%

Rek pris. 2939 kr
WAHL Cordless Senior Hair Clipper, "All-Star" bland de trådlösa hårklipparna. Den mest pålitliga och även äldsta WAHL-modellen har uppgraderats och nu tillgänglig för dig! Wahl Cordless Senior Clipper är utrustad med den kraftfullaste motorn av
  • Moser ChromeStyle Pro
Läs mer

WAHL Cordless Senior Hair Clipper, "All-Star" bland de trådlösa hårklipparna. Den mest pålitliga och även äldsta WAHL-modellen har uppgraderats och nu tillgänglig för dig!

Wahl Cordless Senior Clipper är utrustad med den kraftfullaste motorn av alla trådlösa hårklippare och genererar en högre klipphastighet och klippkapacitet på 6 500 rpm. I kombination med Stagger Tooth-teknologin rakar denna kraftfulla sladdlösa hårklippare även de tjockaste hårtyperna med lätthet.

Det justerbara skärbladet i krom är idealiskt för att skapa en fade. Tack vare den platta botten på skärbladet uppnås en kortare skärlängd. Justeringsspaken på sidan av Senior Cordless ser till att klipplängden kan justeras med tummen från 0,8 mm till 2,5 mm i ett enkelt svep.

Litiumjonbatteriet ger mer kraft och längre hållbarhet. Dessa funktioner gör att klipparen har en laddningstid på 120 minuter och en drifttid på 70 minuter. Dessutom kan du även använda Wahl Cordless Senior clipper med sladden genom att koppla in laddningssladden i själva klipparen under rakning.

Designen på Wahl Cordless Senior Trimmer förblir nära originalet med en modern twist. Den robusta metallbasen i aluminium ger ett stadigt grepp om enheten för mer precision och kontroll. Metallbottenhöljet ger också mindre vibrationer och maskinen producerar något mindre ljud än en klippare med plastbottenhölje.

Snabbfakta

  • Moser ChromeStyle Pro
0
Bli den första att skriva en recension