WiFi Router TP-LINK TL-WR841N 300 Mbit/s

WiFi Router TP-LINK TL-WR841N 300 Mbit/s
Tipsa en vän
239 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Conrad 3 / 5 med 1885 betyg.

Totalbetyg 3,0 / 5
Leveranstid 2,8 / 5
Emballeringskvalitet 3,2 / 5
Mer från Conrad Conrad är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Conrad, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
CCA - stabila radiosignaler
Clear Channel Assessment (CCA) förhindrar kanalkonflikter tack vare att funktionen automatiskt söker en ledig kanal och utnyttjar fördelarna i kabelanslutningen vilket ökar prestandan i ditt WLAN betydligt.

WPA/WPA2-kryptering – utökad säkerhet
När det gäller WLAN-anslutningens säkerhet är WEP-kryptering inte längre det bästa och säkraste skyddet mot hot utifrån. TL-WR841N erbjuder WPA/WPA2-kryptering (både för privat användning och för företag) som har utvecklats av företag i WiFi-alliansen för att öka säkerheten i ditt WLAN.

QSS-knapp – snabb säkerhetsinställning
TL-WR841N är kompatibel med "WiFi Protected Setup" (WPS) och har en Quick-Secure-inställning som gör att användaren snabbt kan göra sina säkerhetsinställningar bara genom att trycka på QSS-knappen. Därmed skapas automatiskt en WPA2-anslutning som är säkrare än en WEP-kryptering. Denna är inte bara snabbare än vanliga säkerhetsinställningar utan också bekvämare eftersom man inte behöver komma ihåg något lösenord.

Produktfunktionaliteten
300 Mbit/s Wireless-N-router TL-WR841N är en kombienhet för ett kabelanslutet/trådlöst nätverk som är särskilt anpassat för nätverk i små företag och hemmakontor. Med 2T2R MIMO skapar TL-WR841N en unik och utökad WLAN-prestanda, som är perfekt för HD-videostreaming, VoIP och online-spel. Dessutom upprättar knappen Quick-Secure -Setup (QSS) på den eleganta och moderna utsidan en förbindelse med WPA2-kryptering och förhindrar att någon kan komma åt nätverket utifrån.

Wireless-N-hastighet och -räckvidd
TL-WR841N uppfyller IEEE802.11n-standarden och bygger ett WLAN som har 15 gånger så hög hastighet och fem gånger så lång räckvidd jämfört med konventionella 11g-produkter, även med överföringshastigheter upp till 300 Mbits/s. Den har också fantastiska möjligheter att överföra data på långa avstånd eller vid hinder i ett litet kontor eller i en stor lägenhet, till och med i stålbetongkonstruktioner. Framför allt kan du vid långa avstånd lätt ansluta till WLAN där det med vanliga 11g-produkter inte är möjligt. Det betyder också att routern erbjuder hastigheter som gör att den fungerar med alla bandbreddskrävande program, inklusive VoIP, HD-streaming eller onlinespel.

IP-QoS – styr bandbredden efter dina behov
I ett WLAN är det ofta så att bandbredden inte räcker till i hemmet eller det lilla kontoret när LAN-användarna surfar på Internet eller laddar ned filer. TL-WR841N stöder IP-QoS-funktionen som innebär en optimal användning av bandbredden och erbjuder vid flaskhalsar en bandbreddsstyrning som förhindrar missbruk av bandbredden. På så sätt tilldelas användarna i mindre nätverk en garanterad, bestämd bandbredd som förhindrar att icke-kritiska applikationer påverkar nätverksprestandan.

Enkel konfigurering
Enheten levereras med en CD-ROM som innehåller en Easy-Setup-assistent som hjälper dig att steg för steg bygga upp din Internetanslutning och att göra säkerhetskonfigurationen, vilket är mycket praktiskt för oerfarna användare.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 140 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 101 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 74 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 49 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »