Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Withings - Body Cardio Black V2

1499 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Withings - Body Cardio Black V.2
Stor, lättläslig display Högkontrastljus
Patenterad pulsmätningsteknologi Bpm (beats per minute) (hjärtslag per minut).
Fyra vikt sensorer Viktspann 5- 180kg
Kroppsfett i procent (%), kroppsvatten i procent (%), muskelmassa i kilo (kg) samt benmassa i kilo (kg).
100+ kompatibla appar och tjänster Vikt och BMI Precis viktmätning med hjälp av patenterade Position ControlTM teknologi. Kroppssammansättning Mäter kroppsfett, vattenprocent, ben- och muskelmassa (Atlet-läge finns tillgängligt).Puls Fastställer övergripande kondition och fitness Pulsvågshastighet Levererar en medicinsk accepterad mätning av farten på den tryckvåg som vid varje hjärtslag fortplantar sig i artärerna för att indikera på risk av högt blodtryck eller stela kärl.Dagligt väder Planera din dag och klädval med hjälp av väderleksrapporten för Body Cardios displayAktivitetsrapport Se hur dina steg-poäng från gårdagen om du använder en Withings aktivitetsmätare eller Health Mate appens aktivitetsmätningsfunktion.Trådlös synkning Automatisk uppladdning av mätningar via Wi-Fi eller direkt till en Bluetooth-aktiverad smartphone eller platta.Användare Kommer ihåg och registrerar data från upp till 8 olika användare via individuell synkronisering.Ta kontroll över din hälsa genom insikt om kropp och hjärta. Med Body Cardio kan användare få tillgång till en helt ny mätning hemifrån. Det betyder att vem som helst kan få information om hur hjärta och kärl mår för att sedan göra aktiva val för att förbättra tillstånd och hälsa. Med unika funktioner som mätning av kroppssammansättning, exklusiv insikt i hjärt och kärl-hälsa samt en smidig koppling till Health Mate App är Body Cardio världens mest avancerade våg.
MaterialGlas
FärgSvart
ProduktgruppPersonvågar
Analys av benmassaJa
Analys av kroppsfettJa
Analys av kroppsvattenJa
Analys av muskelmassaJa
Automatisk avstängningJa
BMI analysJa
App-kompatibelJa
Wi-Fi anslutningJa
Antal användare8
Viktintervall100
Maximal lastvikt180

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .