Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

WMF Kitchen Minis Stelio mjölkskummare

Fri frakt
WMF Kitchen Minis Stelio mjölkskummare
WMF Kitchen Minis Stelio mjölkskummare
WMF Kitchen Minis Stelio mjölkskummare
WMF Kitchen Minis Stelio mjölkskummare
WMF Kitchen Minis Stelio mjölkskummare
645 kr

Bevaka produktens pris

  • Effekt 500 W
  • Volym 150 ml / 250 ml
  • Non-stick beläggning
  • Automatisk avstängning

WMF Stelio mjölkskummare är en tillgång för alla kök. Det låter dig skapa välsmakande mjölkskum i kaffet till dig själv och dina vänner. Med bara en knapptryckning får du det perfekta mjölkskummet.

Förbered en sammetaktig cappuccino eller en perfekt kopp varm choklad hemma med WMF Stelio-mjölkskummaren. Den kraftfulla mjölkskummaren har en elegant design och tre automatiska inställningar. Mjölkskummaren är lätt att rengöra och använda.

Design: Snygg Cromargan mjölkskummare i rostfritt stål är perfekt för alla kök. Tillbringaren är lätt att placera med en 360 ° roterande bas i alla riktningar.

3 inställningar: Mjölkskummaren har tre inställningar - varmt mjölkskum, kallt mjölkskum, varm mjölk - att välja mellan.

Automatisk avstängning:Apparaten stängs automatiskt av när den är klar. WMF Stainless Steel Cromargan 18/10 är det naturliga valet när det gäller högkvalitativt, hållbart material och håller glansen år efter år. Cromargan® är ett registrerat varumärke som säkerställer att WMFs Cromargan stål skiljer sig från annat rostfritt stål. Dess tillverkningsprocesser är effektiva och av hög kvalitet. Kvaliteten på Cromargan-stål övervakas noggrant och regelbundet, så att dess produkters kriterier kontinuerligt uppfylls. Dessutom är Cromargan®-stål extremt motståndskraftigt mot nötning och är helt rostbeständigt. Den samlar inte in några smaker och är också resistent mot livsmedelsyror. Cromargan® stål tillverkas i Tyskland.

WMF är en av världens ledande tillverkare av rostfritt stål och har sedan 1853 producerat högkvalitativa och bekväma köks- och hushållsapparater. WMF har vunnit många internationella designpriser för både produktdesign och funktionalitet, särskilt inom stekpannor, kokkärl och Cromargan stål. Förutom matlagning och köksredskap, knivar och bestick, omfattar sortimentet också en mängd olika elektriska hushållsapparater.


  • Kraft 500 watt
  • Volym 150 ml mjölkskum / 250 ml varm mjölk
  • Non-stick beläggning
  • Automatisk avstängning


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .