Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Xiaomi Mi M365 El-Scooter - Svart

Till kassan

Se även

Xiaomi Mi M365 El-Scooter - Svart

(0)
Skriv en recension
Xiaomi Mi M365 El-Scooter - Svart
Xiaomi Mi M365 El-Scooter - Svart
Xiaomi Mi M365 El-Scooter - Svart
4399 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Telegrossen AB
  • Världens mest sålda el-scooter Snygg och miljösmart!
  • Enkel att använda
  • Upp till 30km räckvidd
  • Upp till 25km/h hastighet- 12,7kg vikt
  • Tar 3sek att vika ihop
  • Dubbla bromsar

 

Xiaomi Mijia 365 är den nya tidens transportfordon och passar både dig i stadsmiljö som dig i landsbygd. Scootern har lång räckvidd och är enkel att sätta ihop så du inte behöver vänta på att få ge dig ut på vägarna!

Mi Electric Scooter har en futuristisk design som inspirerar och berör. Samtidigt som du enkelt, smidigt och utan ansträngning tar dig fram, så bidrar du till miljön med 0 i cO2 utsläpp!

Allt med Mi Electric Scooter är utformat med enkelheten i åtanke. Mi Electric Scooter är gjord för att se rätt ut och kännas rätt.

Mi Electric Scooters minimalistiska och moderna design tilldelades det prestigefyllda Red Dot "Best of the Best" -priset samt iF Design Award 2017.

Och den fungerar precis så enkelt som det ser ut.

En enda knapptryckning kickar igång scootern till liv. Kör sedan i upp till 30km med en hastighet på upp till 25km/h(går att begränsa till lägre om så önskas). Du hanterar allt genom den superenkla och smidiga appen som finns till både iOS och Android.

När du kört klart med scootern så vänder du enkelt ned handtaget bakåt och scooterns ringklocka hakar fast på en spärr på bakhjulet. Resultatet blir en kompakt Mi Electric Scooter som passar perfekt för att rulla in på tåget eller bussen, lyfta in i hemmet eller på kontoret. Eller varför inte ha i bilen? Parkera sedan där du hittar p-plats och kör vidare med Mi Electric Scooter till kontoret eller dina möten!

Garanti: 1 års garanti på scootern och 6 mån garanti på batteri


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.