Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG
AIR R1S-GPG

1 / 10

AIR R1S-GPG

4 490 kr
DXRacer Air R1S är utformad med ventilerande, mångsidiga och stödjande funktioner för att erbjuda användaren den ultimata gamingstolen. AIR R1S är den första i sitt slag att använda återvunnet meshmaterial i kombination med unik fjädring för att hål
Läs mer
DXRacer Air R1S är utformad med ventilerande, mångsidiga och stödjande funktioner för att erbjuda användaren den ultimata gamingstolen. AIR R1S är den första i sitt slag att använda återvunnet meshmaterial i kombination med unik fjädring för att hålla dig både sval och bekväm under hela spelsessionen, året runt. Meshmaterialet erbjuder en hög andningsförmåga, vilket skapar ett bra luftflöde samtidigt som det minskar uppbyggnaden av överflödig värme och fukt.

Stolen har ett inbyggt justerbart ländryggsstöd, ett nackstöd med minnesskum och ett fällbart ryggstöd som gör att du enkelt kan ställa in stolen i din önskade position. Den konventionella kontrollenheten gör att du antingen kan låsa upp sitsen för att kunna luta dig fram och tillbaka, eller att låsa fast den i ett upprätt läge. 3D-armstöden är justerbara i tre olika riktningar.

PU-hjulen gör tillsammans med nylonhjulbasen med kontrasterande färger att stolen kan rulla smidigt över plana ytor. Den certifierade klass 4-gashissen har en kapacitet på upp till 150 kg och den rekommenderade maxlängden är 200 cm.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner