Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
CORAVIN Timeless Six+, Vinröd
CORAVIN Timeless Six+, Vinröd
CORAVIN Timeless Six+, Vinröd
CORAVIN Timeless Six+, Vinröd
CORAVIN Timeless Six+, Vinröd
CORAVIN Timeless Six+, Vinröd

1 / 6

CORAVIN Timeless Six+, Vinröd

3 620 kr
3 699 kr
Häll upp dina favoritviner utan att behöva dra ur korken med Coravin Timeless Six Preservation System. Six System tillför en ny nivå av elegans till Coravins tidlösa vinkonserveringssystem, så att du kan bevara stilla viner i veckor, månader eller
Läs mer
Häll upp dina favoritviner utan att behöva dra ur korken med Coravin Timeless Six Preservation System. Six System tillför en ny nivå av elegans till Coravins tidlösa vinkonserveringssystem, så att du kan bevara stilla viner i veckor, månader eller till och med år. Välj bland en mängd eleganta färgalternativ i en högblank finish, metalliska accenter och premiumtillbehör. Detta lyxiga vinkonserveringssystem är perfekt för värdar, finsmakare och smakmakare.Vad ingår?
Timeless Six Wine Conservation System
Med en elegant, glansig färg och finish låter detta lyxiga system dig hälla upp vin utan att dra i korken och spara resten av flaskan i månader eller till och med år.

Coravin Timeless Aerator

Coravin Timeless Aerator skapar små vinstrålar när du häller upp, snabbt luftande vin för att ge resultat motsvarande 60-90 minuters dekantering.

Coravin Pure™ Argonkapslar x 3
Coravin Pure™-kapslar är fyllda med ren argongas, tillverkade och inspekterade för att säkerställa högsta nivå av konservering utan inverkan på smaken av ditt vin.

Coravin Timeless Skruvlock
Coravin Timeless Skruvlock kan fästas på valfri skruvlocksflaska för användning med alla Coravin-nålar. Den självtätande silikonen skyddar vin upp till tre månader.

Coravin Timeless bärväska
Coravin Timeless Carry Case har två innerfickor som bekvämt passar Coravin Pure™-kapslar eller Coravin Aerator.

Nålrensningsverktyg
Om din Coravin-nål blir igensatt, använd nålrensningsverktyget för att rensa bort eventuella korkpartiklar

Flaskhylsa
Flaskor som är spruckna eller flisade kan gå sönder. Vi tillhandahåller en Coravin Wine Bottle Sleeve för säkerheten om du är mer bekväm med att använda en.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner