Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
CRAFT C001-N-W
CRAFT C001-N-W
CRAFT C001-N-W
CRAFT C001-N-W
CRAFT C001-N-W
CRAFT C001-N-W

1 / 6

CRAFT C001-N-W

4 490 kr
Craft-serien från DXRacer är framtagen för att tänja på gränserna när det kommer till extrem mångsidighet, innovativ ergonomi och riktigt snygg design. Inspirationen är hämtad från en av DXRacers allra första produkter från 2006 – nämligen den popul
Läs mer
Craft-serien från DXRacer är framtagen för att tänja på gränserna när det kommer till extrem mångsidighet, innovativ ergonomi och riktigt snygg design. Inspirationen är hämtad från en av DXRacers allra första produkter från 2006 – nämligen den populära Drifting-serien. Denna spel- och kontorsstol har en genomtänkt utformning med vaddering av hållbart kallskum, skydd av högkvalitativt konstläder och dekorativa stygn.

Det inbyggda och justerbara svankstödet hjälper dig att upprätthålla en bra hållning under långa stunder framför datorn. Även huvudstödet är justerbart och ger dig som användare möjligheten att vila huvudet och minska belastningen på nacke och axlar. Tack vare gashissen som låter dig justera höjden på stolen, den multifunktionella kontrollenheten och det fällbara ryggstödet erbjuds du oändliga möjligheter att ställa in en sittposition som passar just dig perfekt.

4D-armstöden går att justera i fyra olika riktningar så att du enkelt kan hitta en bekväm position. De stora PU-belagda hjulen gör tillsammans med den stabila hjulbasen i aluminium att stolen rullar smidigt över plana ytor. Den certifierade klass 4-gashissen har en kapacitet på upp till 150 kg och den rekommenderade maxlängden är 185 cm.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner