Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

CURVER TVÄTTKORG 60 L LJUSGRÅ
CURVER TVÄTTKORG 60 L LJUSGRÅ
CURVER TVÄTTKORG 60 L LJUSGRÅ
CURVER TVÄTTKORG 60 L LJUSGRÅ
CURVER TVÄTTKORG 60 L LJUSGRÅ
CURVER TVÄTTKORG 60 L LJUSGRÅ

1 / 6

CURVER TVÄTTKORG 60 L LJUSGRÅ

399 kr
Tvättkorg Gör din tvätt lättare med en enkel behållare Vill du ha en korg som kommer att förvåna dig? En rymlig plats för din tvätt, från vilken lukt inte kommer ut? En praktisk container där du har allt till hands? Det är fantastiskt eftersom
Läs mer

Tvättkorg

Gör din tvätt lättare med en enkel behållare


Vill du ha en korg som kommer att förvåna dig? En rymlig plats för din tvätt, från vilken lukt inte kommer ut? En praktisk container där du har allt till hands? Det är fantastiskt eftersom vår hållbara korg kommer att göra din vardag enklare.


Detta praktiska väsentliga hjälper dig att hålla ditt badrum gnistrande och kommer att fungera som en fristad för dina kläder. Med ett ord: sträck efter det och njut av högsta ordningsnivå i dina interiörer!


Kontrollera hur den universella tvättkorgen kommer att förbättra dina arbetsuppgifter

Vad sägs om en universalkorg som kännetecknas av hög funktionalitet och lågt pris? Nu är det äntligen möjligt! Ställ vår korg i badrummet eller bredvid tvättmaskinen och ha alltid en plats att förvara din familjs tvätt till hands.


Du kan flytta den lätta behållaren i trim, även med tungt innehåll inuti! Således kommer du att spara tid och göra ditt liv till kraftpaketet enklare, eftersom du kommer att ha allt i ett praktiskt fack.


Tvättkorgsdesign som kommer att förändra ditt badrum

En användbar tvättkorg och snygg design? Vi vet att du älskar snygga dekorationer, så vi har förberett en korg med en intressant design för dig. Den naturliga strukturen som liknar en sticka och levande färg ger ditt badrum fräschhet och värme på ett ögonblick.


Korgen från marschen kommer att bli din personliga dekoration som perfekt matchar de moderna inredningstillbehören. Skapa din egen personliga färghörna och njut av design i varje rum!


Dessutom har korgen bekväma, rundade handtag, tack vare vilka du bekvämt kan bära korgen med tvätt. Öppningar på sidorna säkerställer konstant tillgång till luft.


En hållbar korg - en investering i flera år

En korg i flera år? Investera i en behållare med lock av högkvalitativ plast. Det är ett reptåligt material som håller din korg som ny under lång tid.


Dessutom är den styva strukturen motståndskraftig mot blåmärken, så den skadas mindre vid användning, vilket säkerställer din användning i många år.


Ta tag i vår korg nu och skapa en bekväm plats för din tvätt!


Kapacitet: 60 liter

Material: plast

Mått: H: 600 x B: 350 x D: 440 mm

Färg: ljusgrå


Identifikation

EAN 3253924754017
Tillverkarens artikelnummer 231008
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner