Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Dynfodral mörkgrå AVOLA
Dynfodral mörkgrå AVOLA
Dynfodral mörkgrå AVOLA
Dynfodral mörkgrå AVOLA
Dynfodral mörkgrå AVOLA

1 / 5

Dynfodral mörkgrå AVOLA

1215 kr

-20%

Rek pris. 1520 kr
En extra sats med dynfodral är ett mycket praktiskt och funktionellt köp. Tack vare det är dina dynor alltid redo att användas. Dessutom kan du tillföra en helt ny karaktär till dina trädgårdsmöbler genom att välja olika färger av dynfodralerna. Alla
Läs mer
En extra sats med dynfodral är ett mycket praktiskt och funktionellt köp. Tack vare det är dina dynor alltid redo att användas. Dessutom kan du tillföra en helt ny karaktär till dina trädgårdsmöbler genom att välja olika färger av dynfodralerna. Alla överdrag är tillverkade av högkvalitativ polyester som är lättskött och UV-resistent. De är avtagbara och kan maskintvättas Material: polyester. Materialkomposition: 100% polyester Vikt: 2 Montering: Kräver inte installation Produktfördelar: Högkvalitativa material, Långvarig, UV-beständighet 5 (ISO 105-A02) , Enkel men trendig färgpalett, Lätt att underhålla Material: polyester Tips för underhåll:
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .