Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Matbord Estelle 200x90 cm - Mörk Marmor / Svart
Matbord Estelle 200x90 cm - Mörk Marmor / Svart

1 / 2

Matbord Estelle 200x90 cm - Mörk Marmor / Svart

(1 recension)
8149 kr

-20%

Rek pris. 10189 kr
 Ett naturligt skräddarsytt bord tack vare lyxig likaså karaktäristisk marmor, kombinerat med ett stilmedvetet underrede av svart metall. Exklusiv och iögonfallande, varje bord har unika mönster i va
Läs mer

 

Ett naturligt skräddarsytt bord tack vare lyxig likaså karaktäristisk marmor, kombinerat med ett stilmedvetet underrede av svart metall. 

Exklusiv och iögonfallande, varje bord har unika mönster i vackra ådringar och vener i bordsskivan.

Är du ute efter en möbel som verkligen sätter prägel på hemmet så är det här det självklara valet. 

Observera att detta är marmor som är ett levande material.
Skivan är alltså helt unik för varje skiva som skickas ut.
Vid leverans sker detta på en pall som är specialbyggd för att skivan ska stå på sidan. 
Bär aldrig skivan helt liggande!

Specifikationer: 
 

Längd: 200 cm

Höjd: 76 cm

Bredd: 90 cm

Tjocklek bordsskiva: 1,8 cm

Vikt ca 200kg
 

​Viktig information – läs detta innan beställning av marmorbord/marmorskiva:

Eftersom marmor är ett naturmaterial är varje marmorskiva unik – vilket innebär att marmor ej fullt ut kan avbildas i referensbild. Ett bord med toppskiva av marmor, som i bild förefaller svart, kan också förekomma i gråsvart, mörkare grå - och dylikt. Detta beror på olika unika förutsättningar för respektive marmorskivans ådringar och karaktär.

Likaså kan en vitare marmorskiva förekomma till exempel i en ljusgråare nyans (då bilden avser ett specifikt exemplar av en marmormöbel som kan vara vitare, respektive gråare, än ett annat exemplar - och varje marmormöbel är som sagt unik).

Marmorskivans benämningar - såsom ”ljus” och "vit"marmor respektive ”mörk” och "svart" marmor - kan inom denna benämning alltså skilja sig från exemplar till exemplar. Detta är en del av marmorns natur.

Sammanfattningsvis så påvisar alltså inte en bild på ett marmorbord exakt hur olika exemplar av detta bord ser ut / är i yttre karaktär.

Leverans av marmorbord/marmorskiva, samt eventuell retur:

Marmor är också ett i särklass tungt material (en marmorskiva kan väga upp till 200 kg - i vissa fall mer, beroende på storlek och tjocklek), men detta utesluter inte att det också är ömtåligt.

Leverans av marmorskivor kommer att ske i en specialbyggd pall, där marmorskivan är uppställd på långsidan – ej liggandes - vid leverans. Detta då för att skivan är väldigt känslig för stötar.

Marmorskivan får EJ bäras i liggande läge. Vid eventuella returer så måste den skickas tillbaka i exakt samma läge/ställning som ni mottagit den i.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .