Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Mugg Sniff 30cl
Mugg Sniff 30cl

1 / 2

Mugg Sniff 30cl

172 kr
Arabia är ett av Finlands mest välkända varumärken och med sina klassiska, färgsprakande porslinserier har de prytt skandinaviska bord i över 140 år. Historien om mumintrollen skapades av Tove Jansson som lät sig inspireras av vänner och familj run
Läs mer

Arabia är ett av Finlands mest välkända varumärken och med sina klassiska, färgsprakande porslinserier har de prytt skandinaviska bord i över 140 år.

Historien om mumintrollen skapades av Tove Jansson som lät sig inspireras av vänner och familj runt omkring henne när hon hittade på hyllade figurer som Lilla My och Snusmumriken. Dessa illustrationer pryder nu de färgglada muminmuggarna som utformats av Tove Slotte, och är storfavoriter bland både barn och vuxna. Muggarna passar nämligen precis lika bra till en kopp kaffe som till en varm choklad och är roliga att samla på. Börja samla du också!


Den fege Sniff är Mumintrollets bästa kompis som endast blir modig när han får chansen att bli rik och berömd. Sniff pryder en turkos kopp som rymmer 30 cl.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner