Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Nattduksbord med 3 lådor

Fri frakt
-37%
Nattduksbord med 3 lådor
Nattduksbord med 3 lådor
Nattduksbord med 3 lådor
Nattduksbord med 3 lådor
899 kr
Rekommenderat pris: 1425 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Good Deal Sverige

Bevaka produktens pris

 • -Mått: 39 x 48 x 60 cm (L x B x H)
 • -Färg vit
 • -Material: stål

Letar du efter ett kontorsskåp för din bostadsyta? Vår produkt är gjord för dig! Dess ramstruktur är stark och stabil, och dess material har hög kvalitet. Och då finns det tillräckligt med utrymme för att lagra verktygen. Det är mycket praktiskt och enkelt att använda och installera. Dess moderna och speciella stil gör att du kan matcha alla typer av dekoration i ditt rum.


Egenskaper:

dina lagringsbehov】 Detta kontorsskåp har ett stort förvaringsutrymme, det har två små lådor och en stor låda, mycket bekvämt att förvara alla dina personliga tillhörigheter på ett säkert ställe. Och i den första hyllan kan du lägga några saker inom räckhåll.

【Lättare att flytta】 Eftersom denna förvaringsbox har fyra universalhjul som ger stor rörlighet kan du trycka den var som helst - du kan enkelt bära den till sovrummet, badrummet, vardagsrummet, kontoret, som inte alls är besvärande.

【Stark och fast struktur】 Vårt förvaringsskåp är tillverkat av premiumstål och hållbart, dess hjul har bromsfunktion, lätt att vrida och lätt att stoppa snabbt. Och sedan kan den ha en maximal belastning på 50 kg, mycket robust och flexibel.

【Lättare att installera och rengöra】 Du kan montera den här skrivbordswoofern utan svårigheter på några minuter med användarmanualen och utan behov att rengöra den specifikt, bara rengör den med en mjuk fuktig trasa.

【Enkelt och generöst utseende】 Detta förvaringsskåp har två färger att välja på, vitt och svart, det är enkelt och generöst, rent och snyggt, och sedan kan det skydda integriteten, det är modekollokationen hemma. Och sedan kan det ge dig obegränsad charm i ditt moderna liv, och det ger dig en unik konstnärlig atmosfär och representerar ägarens elegans.


Funktioner:

-Enkelt och generöst utseende

-Lättare att flytta

-Stark och fast struktur

-Lättare att installera och rengöra

-Uppfyller dina lagringsbehov

-Sparar mycket utrymme

-Lätt att underhålla och hållbart


Specifikationer:

-Mått: 39 x 48 x 60 cm (L x B x H)

-Färg vit

-Material: stål

-Vikt: 20 kg


leveranser:

-1 x kontorsskåp

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .