Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Ölglas världens bästa farfar

1 / 1

Ölglas världens bästa farfar

299 kr
Västerport glasstudio är en anrik glasstudio i hjärtat av Kalmar! I vackra lokaler skapas nya mästerverk och anrika klassiker. Oavsett om du letar efter en handgjord present eller en vacker gåva så är produkterna från Västerport alltid en given succ
Läs mer

Västerport glasstudio är en anrik glasstudio i hjärtat av Kalmar! I vackra lokaler skapas nya mästerverk och anrika klassiker. Oavsett om du letar efter en handgjord present eller en vacker gåva så är produkterna från Västerport alltid en given succé. Oavsett produkt så garanteras du en riktigt bra kvalité där hantverket och kvalitén aldrig är något som det tummas på.

Detta vackra glas är en trevlig och väldigt omtyckty produkt från Västerport Glasstudio. Glaset är ett fint kristallglas av riktigt bra kvalité som noga är utvalt av mästarna i glasstudion. Glaset har sedan dekorerats med ett trevligt budskap som alltid är rätt.

Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent eller bara en gåva för att visa uppskattning så är detta den perfekta presenten.

Gravyren görs för hand i glasstudion.

Material: Kristallglas

Volym: 380ml

Handdisk rekommenderas

Glaset levereras vackert inslaget i cellofan!

Vänligen notera att detta är en personifierad produkt, det vill säga en produkt som görs specifikt för dig. Således gäller inte ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp. Vänligen notera också att paketet med glaset kan kommas att skickas separat direkt från Västerport Glasstudio.

0
Bli den första att skriva en recension