Tillbaka till toppen
Påskgardiner Panellängd Häxan Grå 2-pack - Arvidssons Textil
Påskgardiner Panellängd Häxan Grå 2-pack - Arvidssons Textil

1 / 2

Påskgardiner Panellängd Häxan Grå 2-pack - Arvidssons Textil

99 kr
En påskfin panelgardin från Arvidssons Textil. Panelgardiner Häxan har ett skojsigt motiv av en påskhäxa med kvast och katt. Lätta gardiner att matcha tillsammans med annan påskdekoration. Färdigsydda panellängder i 2-pack med overlock nertill. Till
Läs mer

En påskfin panelgardin från Arvidssons Textil. Panelgardiner Häxan har ett skojsigt motiv av en påskhäxa med kvast och katt. Lätta gardiner att matcha tillsammans med annan påskdekoration. Färdigsydda panellängder i 2-pack med overlock nertill. Tillverkade i 100% bomull. 


Storlek
2x 43x240 cm
Material
100% bomull
Färg
Grå
Tvättråd
30 grader
Specifik information
? Kanalupphängning
? Tillverkad i EU


Arvidssons Textil grundades 1949 av Halvdan Arvidsson. Idag drivs företaget av den tredje generationen med en utgångspunkt mitt i svenska tygriket, Kinna i Marks kommun. Arvidssons Textil har länge skapat egna och unika mönster blandat med att köpa in färdiga tryck. Tillsammans med konstnärssjälen MiaLotta och svenska designers har de sedan utvecklat framtagandet av egna textilmönster. Med ett stort miljöfokus genomfördes 2010 en modern förändring för att bemöta kundernas krav på hållbara alternativ. Idag har Arvidssons Textil en rik historia fylld med utmaningar, nytänkande och framgångar. Det har omvandlats till 70 års värdefull erfarenhet.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner