Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Pumphuvud Silver Cult Design Till Tvålpump / Diskmedelspump
Pumphuvud Silver Cult Design Till Tvålpump / Diskmedelspump

1 / 2

Pumphuvud Silver Cult Design Till Tvålpump / Diskmedelspump

75 kr
Pumphuvud Silver Cult Design Till Tvålpump / Diskmedelspump En vacker och stilren pump som passar alla pumpar i kubserierna från CULT Design Sweden. Pumpen är silverfärgad och matchar självklart alla pumpar från Cult. Mixa och matcha med övriga de
Läs mer

Pumphuvud Silver Cult Design Till Tvålpump / Diskmedelspump

En vacker och stilren pump som passar alla pumpar i kubserierna från CULT Design Sweden. Pumpen är silverfärgad och matchar självklart alla pumpar från Cult.

Mixa och matcha med övriga delar och sätt samman det perfekta setet för ditt hem!

Längd: 24 cm
Material: Huvud i metall, rör i plast
Skötselråd: Tål diskmaskin på lägre värme.

Vill man öka livslängden på sin pump är det bra att tillföra några droppar vatten både i tvål och diskmedel, då blir vätskan inte blir så trögflytande.

Kub-serien gör det enkelt att få ordning på handfatet i badrummet och vid diskbänken i köket. Praktiskt och snyggt! Färger kan kombineras, man kan matcha med övriga heminredningen och faten håller allt på plats. Kub-serien underlätta vardagen.

Cult Design är ett svenskt varumärke som startades 2001. Produkterna är av stengods, porslin, terracotta och lergods. Man skulpterar, gjuter, bränner, glaserar och målar dekorer för hand efter våra ritningar och instruktioner. Det gör varje produkt helt unik! Vi erbjuder tvålpumpar, diskmedelspumpar, tandborstglas och multihållare ur flera kollektioner från Cult Design. De många valmöjligheterna gör det enkelt för just dig att hitta din favorit.

Artikelnummer: CD4036

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .