Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Tapet Boråstapeter Eastern Simplicity Raku 3105
Tapet Boråstapeter Eastern Simplicity Raku 3105

1 / 2

Tapet Boråstapeter Eastern Simplicity Raku 3105

404 kr

-33%

Rek pris. 599 kr
Tapet Raku 3105 från Boråstapeter. En fantastisk tapet för tidlöst vackra rum. Mjuk, avskalad minimalism blandas med expressiva mönster, färger och ytor.Tapeten Raku har ett djuptryckt, slätt mönster med en krackelering inspirerad av Japans tradition
Läs mer
Tapet Raku 3105 från Boråstapeter. En fantastisk tapet för tidlöst vackra rum. Mjuk, avskalad minimalism blandas med expressiva mönster, färger och ytor.

Tapeten Raku har ett djuptryckt, slätt mönster med en krackelering inspirerad av Japans traditionella rakukeramik. Det råa uttrycket kombineras med ett skimrande guldtryck, som en blinkning till Kintsugi, den japanska traditionen att laga trasiga föremål med guld. I det operfekta, kantstötta bor det vackra! Denna tapet passar i alla typer av rum - till många olika material och ytor. Här ser du tapeten i dovt indigoblått, svart och guld.

Kollektionen Eastern Simplicity har en tydlig historisk koppling. Här möter östasiatisk hantverkstradition vår moderna, skandinaviska stil. Här finns också naturens kravlösa skönhet - bambu som viskar i vinden och vattnets böljande linjer. Allt i en dov, naturlig färgskala som klär dina rum i finstämd harmoni. Dansande tranor, drömska landskap, organiska mönster och taktila tryck.

Specifikationer
- Mönsterpassning: Ingen passning
- Åtgång: 4 hela våder/rulle vid normal takhöjd (2,5 m)
- Brandklass: B-s1,d4

KollektionEastern Simplicity
FärgBlå
Åtgång4 våder/rulle (2,4 m i takhöjd)
UtförandeEasyUp
MönsterMönstrad
MönsterpassningIngen passning
Längd10.05 m
Bredd53 cm
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .