Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Tapet Boråstapeter Newbie Wallpaper Adventures 7457

1 / 1

Tapet Boråstapeter Newbie Wallpaper Adventures 7457

373 kr

-38%

Rek pris. 599 kr
Älskade klassiker och nya favoriter inspirerade av vår svenska sommar! Hemtrevliga och lantliga tapeter i milda, dämpade nyanser och traditionellt limtryck för en vackert levande yta. Rutan, randen och den svenska sommarens alla nyanser – lantliga ta
Läs mer
Älskade klassiker och nya favoriter inspirerade av vår svenska sommar! Hemtrevliga och lantliga tapeter i milda, dämpade nyanser och traditionellt limtryck för en vackert levande yta. Rutan, randen och den svenska sommarens alla nyanser – lantliga tapeter för hem fyllda med omtanke och värme.

Sagolika djur och oupptäckta platser, här finns världshaven, djungeln och äventyren i det blå men också ljuva blomster och vild, svensk skog. Tapeterna är ritade av Newbie och tryckta i vår fabrik utanför Borås, självklart helt utan skadliga ämnen. 32 nya tapetfavoriter, alla i Newbies karaktäristiska, mjuka färgskala. Adventures är en inspirerande barntapet för alla små upptäcktsresande. På mönstrets karta kan du följa resorna jorden runt och fantisera om var flygplanen och luftballongerna landar härnäst! Adventures är skapad av Newbies designstudio och trycks i två klassiska färgställningar för det stilrena barnrummet, en ljus och en mörkblå. Här ser du tapeten med brungrått mönster mot en ljust beige bakgrund.

OBS! Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på skärm!

KollektionNewbie
FärgBeige
Åtgång3 våder/rulle (2,4 m i takhöjd)
UtförandeEasyUp
MönsterBarn
MönsterpassningFörskjuten passning 32 cm
TypBarntapet
Längd10,05 m
Bredd53 cm
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter