Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Tapet Boråstapeter Vårt Arkiv Gråäng 2004
Tapet Boråstapeter Vårt Arkiv Gråäng 2004

1 / 2

Tapet Boråstapeter Vårt Arkiv Gråäng 2004

405 kr

-32%

Rek pris. 599 kr
Den mörka, blommiga tapeten Gråäng har skira blomster i ljusa toner mot en mörkgrå, nästan svart botten. Ytan är matt och mjuk men kontrasterna skarpa, vilket ger tapeten ett spännande och elegant uttryck. Originalmönstret handmålades redan 1955. Här
Läs mer
Den mörka, blommiga tapeten Gråäng har skira blomster i ljusa toner mot en mörkgrå, nästan svart botten. Ytan är matt och mjuk men kontrasterna skarpa, vilket ger tapeten ett spännande och elegant uttryck. Originalmönstret handmålades redan 1955. Här går det i milda nyanser av vitt, gult, rött, blekorange och rosa - som en vild blomsteräng i sommarnatten. Gråäng gör sig bra i kök och vid matplats men passar också fint i vardagsrum.

Någonstans inte långt härifrån finns ett magiskt förråd. Ett nästan oändligt arkiv av mönster och tapeter. Tusentals minnen som klätt väggarna i människors liv genom generationer. Kaffestunder med sköra koppar i farmors finrum, kurragömmalek med kompisen i barnkammarvrån. Långa middagar vid utdraget bord i svärmors matsal, frukostar med tända ljus och korvmacka i kökssoffan. Stunder, alla inramade av känslan i väggarnas mönster.

I kollektionen Vårt Arkiv har Boråstapeter samlat några av alla älskade favoriter som de funnit på nytt och vill dela med sig av. Ikoniska mönster från länge sedan likväl som nästan nya. Tapeter som kan sitta i alla rum i alla hem, oavsett byggår och inredningsstil. Tapeterna har fått en nutida färgskala, för att inspirera till nya färg- och mönsterklangeri det klassiska hemmet såväl som hos retroälskaren, romantikern och trendkännaren. Vackra var och en för sig, spännande i samspel sida vid sida. Säkra val för ett personligt hem du älskar att vara i.

KollektionVårt Arkiv
FärgFlerfärgad
Åtgång3 våder/rulle
UtförandeEasyUp
MönsterStormönstrad
MönsterpassningFörskjuten passning 53 cm
Längd10.05 m
Bredd53 cm
0
Bli den första att skriva en recension