Tillbaka till toppen
Våningssäng - Bonny 80 - Vit
Våningssäng - Bonny 80 - Vit
Våningssäng - Bonny 80 - Vit
Våningssäng - Bonny 80 - Vit

1 / 4

Våningssäng - Bonny 80 - Vit

15 944,50 kr
Den här smarta våningssängen tillhör serien Bonny från Vipack. Den är perfekt för den som verkligen vill ta vara på golvytan på rummet. Här kan upp till tre personer sova samtidigt. Över skrivbordet finns en säng och ett annat direkt under. Det finn
Läs mer

Den här smarta våningssängen tillhör serien Bonny från Vipack. Den är perfekt för den som verkligen vill ta vara på golvytan på rummet. Här kan upp till tre personer sova samtidigt. Över skrivbordet finns en säng och ett annat direkt under. Det finns även en extrasäng under som inte tar någon plats alls när den inte används, då den skjuts under de andra sängarna. Skrivbordet kan dras ut när det används för att sedan skjutas in när någon ska sova i underslafen. Skrivbordet har två hyllor och gott om plats för flera personer att sitta samtidigt.

Sängen är helvit med några enstaka detaljer i metall så som stegen, skyddskanten och de rundade kanterna.

  • Set med allt som allt tre sängar och ett skrivbord.
  • Alla sängarna har ett bäddmått på 200 x 90 cm.
  • Maxvikt per säng: 75 kg
  • Ribbotten av trä.

Obs. Sängen har vita detaljer enligt första bilden. Övriga bilder visar endast modellen. Madrasser ingår ej, men går att köpa som tillval. Priset avser enbart våningssägen, extrasängen och det inbyggda skrivbordet. Använd ej madrasser tjockare än 20 cm till överslafen.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner