Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön

(0)
Skriv en recension
vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön
vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön
vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön
vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön
vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön
vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön
vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön
vidaXL Garagetält PVC 1,6x2,4 m grön
3129 kr

Bevaka produktens pris

Detta garagetält har en hög kapacitet och är optimalt för att förvara en mängd olika föremål och fordon. Allt du förvarar skyddas mot ogynnsamma väderförhållanden. Detta garagetält är tillverkat av 100% PVC-material vilket gör dess tak och sidoväggar vattenbeständiga. Ramen är tillverkad av rostfritt galvaniserat stål. Det är därför ytterst hållbart. Vid leverans ingår ramen, taköverdrag, sidoväggar och alla tillbehör som behövs för att resa tältet. Obs: Denna produkt ska ALDRIG användas under dåligt väder, såsom kraftig vind, kraftigt regn, snö, storm, osv.
 • Färg: Mörkgrön
 • Material: Tyg (100% PVC), galvaniserat stål
 • Mått: 1,6 x 2,4 m (B x L)
 • Takfot: 1,6 m
 • Topphöjd: 2 m
 • Taket och sidoväggarnas densitet: 500 g/m²
 • Rördiameter: 32 mm och 25 mm
 • Vattenresistent
 • Montering krävs: Ja
 • SKU:3056430
 • EAN:8720286083499

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Leverans sker normalt 4-7 arbetsdagar efter beställning om produkterna finns i lager. Varorna transporteras till den adress du har angett som leveransadress i dina kunduppgifter. Detta under förutsättning att du bor utmed farbar väg. Vi reserverar oss för eventuella leveransförseningar orskakade av komplikationer hos de fraktbolag vi samarbetar med för leveranser. Våra angivna leveranstider är beroende av att dessa fraktbolag håller sina leveranstider. Leverans sker endast till adresser inom Sverige. Vill du skicka din vara till en annan adress inom EU, vänligen kontakta vår kundtjänst. För mer information om leveransen vill vi hänvisa dig till servicesidan: Leverans. Vi informerar härmed våra kunder om att vi främst samarbetar med fraktbolagen DPD, UPS samt Posten som leverantörer. I dagsläget levereras paketet till den angivna leveransadressen en (1) gång och om kunden då inte är tillgänglig för att mottaga paketet kan paketet hämtas av kunden på närmsta serviceställe mot uppvisande av gilitig legitimation. Om kunden vill ha paketet levererat till leveransadressen en andra gång, vänligen kontakta kundtjänst för mer information. Vi levererar tyvärr inte till öar i nuläget, med undantag av Gotland och Öland. Ifall du bor i ett glesbefolkat område kan din order komma att lämnas över till lantbrevbäring och det är då viktigt att du själv tar kontakt med kuriren.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.