Barnsängar & Tillbehör

Köp barnsängar och spjälsängar från flera olika varumärken! Oavsett om du är ute efter en spjälsäng till din bebis eller en större säng till ditt barn så hittar du det hos oss. Tänk bara efter vilket behov ditt barn har innan du köper. Vi listar saker du bör tänka på innan ditt köp. Läs mer..

Sängar till ditt barn

  • Vagga som enkelt kan flyttas runt i hemmet
  • Bedside crib för att vara nära din bebis
  • Spjälsäng som kan höjas och sänkas
  • Juniorsäng som snabbt kan förlängas i takt med att ditt barn växer
  • Resesäng för semestrarna
  • Bilsäng för de lite äldre
  • Sängar med och utan förvaring

Klicka runt och upptäck vårt stora sortiment av barnsängar för både stora och små barn. Vi har sängar från flera olika populära varumärken så som Sebra, Troll, Disney och Done By Deer.

Sängar till olika åldrar

En bekväm och skön säng är mycket viktigt för sömnen, speciellt när man är liten. Det kan vara svårt att veta vilken säng man ska köpa till sitt barn. Här får du lite tips på vad du ska tänka på när du köper en ny säng till ditt barn.

Säkerhet

Om sängen är för hög kan ditt barn ramla ut. Antingen kan du köpa en lägre säng eller så kan en stödbräda vara bra att sätta upp. Tänk även på att barnsängen måste följa europeiska standards. Hålen mellan spjälorna måste vara bra placerade så att inte barnets huvud kan fastna, eller så att någon annan kroppsdel kan klämmas.

Hållbarhet

Hur länge är det tänkt att sängen ska hålla för barnet? Är det en säng ni ska ha i många år framöver kan det vara bra att satsa på en växasäng med möjligheten att förlänga så snart barnet vuxit ur spjälsängen.

Rätt madrass

Vilken sängmadrass du väljer kan påverka hur ditt barn sover. Komforten kan ofta vara viktigare än sängen själv. Den ska klara mycket påfrestning och om du väljer en längre säng, även hålla ett tag. Om du ska köpa en barnmadrass till en spjälsäng har det dock mindre betydelse, så länge den uppfyller kraven.

Har du fortfarande frågor kring vilken säng du ska välja eller annat rörande din beställning så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Lycka till med ditt nya inköp på CDON.COM!